Να μην επιτρέψουμε να γίνει ο Υμηττός “πάρκινγκ” απορριμάτων για τους δήμους Ανατολικής Αττικής

piknik-bigΚαλησπέρα σας,

Ονομάζομαι Χατζηστέλιος Δημήτρης και είμαι μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Βύρωνα ως δημότης, δηλαδή δεν εκπροσωπώ κάποιον φορέα.

Η Δημοτική Αρχή Βύρωνα κοινοποίησε στις 30/10/15 στην συγκεκριμένη επιτροπή έναν σχεδιασμό για την καθαριότητα, ο οποίος, κατά την προσωπική μου άποψη, θα επιφέρει περαιτέρω υποβάθμιση και καταστροφή του Υμηττού αλλά και σοβαρές συνέπειες στην καθημερινή ζωή των δημοτών καθώς “ανοίγει την πόρτα” για την ιδιωτικοποίηση βασικών δημόσιων υπηρεσιών της καθαριότητας.

Όλα αυτά κινούνται από ένα γενικότερο σχεδιασμό της Περιφέρειας για τα απορρίμματα.
Πιστεύω πως τα παραπάνω έχουν ένα ευρύτερο ενδιαφέρον για τα ΜΜΕ καθώς αφορούν ενέργειες σε ένα σημαντικό ελεύθερο χώρο του λεκανοπεδίου (Υμηττός), για ένα βασικό τομέα, όπως η ανακύκλωση των απορριμμάτων αλλά κυρίως για τους δημότες των οποίων η ζωή επηρεάζεται άμεσα.

Γι’ αυτό το λόγο πήρα την πρωτοβουλία να γράψω ένα άρθρο με σκοπό την ενημέρωση των συμπολιτών μου για τα τεκταινόμενα στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Βύρωνα, το οποίο επισυνάπτω στο παρόν email.

Για επικοινωνία μαζί μου μπορείτε να απαντήσετε στο παρόν ή στο inbox μου στο facebookhttps://www.facebook.com/dimitris.chatzistelios

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *