-Καταδικάζουν ανέργους για ένα εισιτήριο -Κόβουν το ρεύμα σε 100.000 οικογένειες

image002Καταδικάζουν ανέργους για ένα εισιτήριο

-Κόβουν το ρεύμα σε 100.000 οικογένειες

Με αγώνες και αλληλεγγύη να τους σταματήσουμε!

Συμμετέχουμε μαζικά στη Γενική Απεργία

την Πέμπτη 12 Νοέμβρη στις 10.30 πμ, Εγνατία με Αγ. Σοφίας.

Η μνημονιακή πραγματικότητα είναι αδυσώπητη: Ήδη η ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι θα προβεί άμεσα σε 100.000! διακοπές ρεύματος (έχει ξεκινήσει ήδη κόβοντας το ρεύμα -και το νερό- σε εκατοντάδες οικογένειες (διαβάστε εδώl). Μεταξύ των καταγγελιών που δεχτήκαμε υπήρχε καρκινοπαθής ενταγμένη σε κοινωnικό τιμολόγιο όπως και μια άνεργη μητέρα μέλος μονογονεικής οικογένειας. Μάλιστα απειλούν με διακοπή μέσω των λογαριασμών και χιλιάδες άλλες που χρωστάνε έστω και ένα λογαριασμό!

Επιπλέον, για να επιβάλλουν αυτά τα μέτρα σπέρνουν την τρομοκρατία και το φόβο μέσω των δικαστηρίων και του κράτους έκτακτης ανάγκης, επιβάλλοντας απάνθρωπες ποινές (πχ. 22 μήνες φυλάκιση σε άνεργο για ένα εισιτήριο του ΟΑΣΘ! (διαβάστε εδώl)

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπογράφοντας το τρίτο μνημόνιο όχι μόνο «ξέχασε» όλες τις δεσμεύσεις προς το λαό για δωρεάν τροφή, ρεύμα, νερό σε κάθε σπίτι, αύξηση του μισθού στα 751€, δωρεάν μεταφορά των ανέργων κτλ, αλλά θυμάται  και εφαρμόζει πειθήνια μόνο τις δεσμεύσεις προς τους δανειστές-τοκογλύφους, οι οποίοι είναι αδίστακτοι και ζητάνε τις περιουσίες του λαού και της χώρας με: νέους φόρους (αύξηση ΦΠΑ σε βασικά είδη, ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας), κάθετη μείωση σε συντάξεις, εξώσεις μέσω των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περιουσίας: αεροδρόμια, λιμάνια, ακτές  κτλ.

Απέναντι σε αυτή τη δραματική κατάσταση δε μπορούμε να μείνουμε απαθής. Οργανώνουμε τη δράση μας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας.

Κανένας μόνος του απέναντι στην κρίση!

-Ενημερωθείτε για τις δράσεις μας

-Ενημερώστε μας άμεσα σε περίπτωση κομμένου ρεύματος, νερού, απειλής κατάσχεσης σπιτιού, πρόστιμα ΟΑΣΘ, εργοδοτικές αυθαιρεσίες-απλήρωτη ή μαύρη εργασία, μη καταβολή μισθών ή δώρων  κτλ.

σττηλέφωνο:2310265730,    στο email: epitropidrasis@gmail.com

στο blog:  http://epitropidrasisds.blogspot.gr/

Παράλληλα συνεχίζουμε τη συλλογή ρούχων, τροφίμων, φαρμάκων κ.α.  για αγωνιστές που έχουν χτυπηθεί από την κρίση και τους πρόσφυγες.

Με τη δική μας οργάνωση και αγώνα παντού, να επιβάλλουμε:

  • Απαγόρευση των  κατασχέσεων  κατοικιών και  καταθέσεων.
  • Κανένα σπίτι χωρίς, τροφή, ρεύμα, νερό και θέρμανση
  •   Κατάργηση των μνημονίων και των αντεργατικών-αντιλαϊκών μέτρων.
  • Διαγραφή ολόκληρου του χρέους, να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα για να βελτιώσουμε την ζωή μας. Έξοδο από Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρώ.  Άμεση επιστροφή σε εθνικό νόμισμα!
  •  Υπεράσπιση του δημόσιου &δωρεάν χαρακτήρα  κοινωνικών αγαθών/υπηρεσιών.
  • Υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών μας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ

Επικοινωνία: Τηλ:2310265730,  epitropidrasis@gmail.com, epitropidrasis.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *