Προβάδισμα Μεϊμαράκη και στο βάθος μνημονιακή συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ

imagesΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ

Τετρακόσιες, περίπου, χιλιάδες στις κάλπες της ΝΔ για την εκλογή αρχηγού της Ελληνικής παραδοσιακής δεξιάς, δεν είναι ένας μικρός αριθμός. Ωστόσο, όσο κι αν ο αριθμός μοιάζει εντυπωσιακός, είναι πολύ μικρότερος, μισός περίπου, σε σχέση με τους κοντά 800.000 που πήραν μέρος στην εκλογή Σαμαρά.

Η Κυβέρνηση του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ του Αλ Τσιπρα, με την καταστροφική πολιτική της , αποδεικνύεται ο καλύτερος στρατολόγος της ΝΔ και ένα είδος «πλυντηρίου» για την εικόνα της.

Δυστυχώς 400.000 πολίτες, βοηθούντων των πολιτικών εγκλημάτων του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ, μοιάζουν να ξεχνάνε τα σημεία και τέρατα των κυβερνήσεων της ΝΔ.

Τα πρώτα αποτελέσματα από τις κάλπες της ΝΔ δίνουν μάλλον ισχυρό προβάδισμα στον Β. Μεϊμαράκη, ενώ φαίνεται ότι για τη δεύτερη θέση μάχονται, μέχρι αυτή τη στιγμή, Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας, με 4ο τον Α. Γεωργιάδη.

Μετά τις εκλογές στη ΝΔ, φαίνεται ότι θα ενταθούν τα αδιέξοδα της Κυβέρνησης Τσίπρα, και έρχεται πιο κοντά μια συναινετική μνημονική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ και των δορυφόρων τους, χωρίς βέβαια κι αυτή να μπορεί να δώσει την παραμικρή θετική προοπτική στη χώρα.

Η δημοκρατική αντιμνημονιακή ανατροπή είναι η μόνη λύση και διέξοδος, και σήμερα γίνεται πιο αναγκαία και μάλλον πιο ρεαλιστική από χθες ως δυνατότητα, αρκεί να προχωρήσει αποφαιστικά το πιο πλατύ μέτωπο δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων.

Πηγή: iskra

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *