Φαντάροι καθαριστές στην υπηρεσία της ομάδας πόλο της αδελφής του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου!

unnamedΕξοργισμένοι γονείς έσπασαν το τηλέφωνο της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων.

Ο λόγος;
Χθες, το κολυμβητήριο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων παραχωρήθηκε από τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο στην ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης προκειμένου να διεξαχθεί αγώνας στο πλαίσιο των προημιτελικών της Ευρωλίγκας με την Κίνεφ Κίρισι.
Ερώτημα: από πότε στρατιωτικές εγκαταστάσεις παραχωρούνται σε ιδιωτικά σωματεία;
Είναι σύνηθες φαινόμενο;
Ποιος αναλαμβάνει το κόστος διεξαγωγής του αγώνα και φροντίδας των εγκαταστάσεων;

Το ερώτημα αποκτά διαφορετική ποιότητα αν αναλογιστούμε ότι αθλήτρια της ομάδας της Βουλιαγμένης είναι η Αλεξία Καμμένου, αδελφή του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου!

Η αγανάκτηση όμως των συναδέλφων φαντάρων και των γονιών τους απογειώθηκε όταν η διοίκηση της Σχολής Ευελπίδων ανακοίνωσε στους στρατιώτες ότι κόβονται όλες οι έξοδοι για να κάτσουν να καθαρίσουν τους χώρους του κολυμβητηρίου μετά το τέλος του αγώνα!
Αυτό είναι το κοινωνικό έργο των Ενόπλων Δυνάμεων που διαφημίζει συνεχώς ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος;
Αυτό είναι το νέο ήθος που υποσχέθηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;

Η εξυπηρέτηση από τις Ένοπλες Δυνάμεις, με τον ιδρώτα πάντα των δωρεάν εργαζόμενων φαντάρων, του ιδιωτικού τομέα;
Αυτό είναι το νέο ήθος και ο νέος τρόπος διακυβέρνησης που προπαγανδίζει η πολιτική ηγεσία των Καμμένου-Βίτσα;
Περιμένουμε την απάντηση του Υπουργείου Άμυνας και τη δέσμευση του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου ότι δε θα επαναληφθεί αυτό το φαινόμενο.
Αλλά τι λέμε τώρα… Καλούμε τους γονείς να σπάσουν τα τηλέφωνα του Υπουργείου Άμυνας και να διαμαρτυρηθούν για την εργασιακή εκμετάλλευση και την παραβίαση των δικαιωμάτων των στρατευμένων παιδιών τους.

Αλήθεια, τα μεγάλα λόγια περί έθνους του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου, εμπεριέχουν στην υποχρεωτική στράτευση και την παροχή δωρεάν υπηρεσιών στην ομάδα πόλο της αδελφής του Υπουργού Άμυνας; Αυτή είναι η νέα αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων;

Εμείς πιστεύουμε ότι σαφώς και πρέπει εγκαταστάσεις τέτοιου υψηλού επιπέδου να είναι ανοικτές στο λαό και στην νεολαία, να αξιοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Από τους δικούς μας φόρους εξάλλου έχουν κατασκευαστεί.

Όχι όμως να παραχωρούνται προς εκμετάλλευση σε ένα Ιδιωτικό Αθλητικό Σωματείο και όλοι μαζί να εκμεταλλεύονται τους φαντάρους: Δημόσιες Σχέσεις το ΥΠΕΘΑ και κέρδη για το Σωματείο, που βρήκε να κάνει τη δουλειά του στις πλάτες μας…

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *