Φυλακές Κορυδαλλού: Εισβολή ΕΚΑΜ και μεταφορά Ασπιώτη και Σταμπούλου

4fd10f2c-b657-47e6-b072-b9b92007ef70Χτες το βράδυ, μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, εισέβαλαν πολυπληθείς ομάδες τις ΕΚΑΜ στην Α και στη Δ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλου.

Πραγματοποίησαν εκτεταμένες έρευνες σε όλα τα κελιά και κοινόχρηστους χώρους, μέχρι τις 6 το πρωί, με την εξευτελιστική τακτική να δένονται πισθάγκωνα οι κρατούμενοι κατά τη διάρκεια της έρευνας. Κάποιοι σύντροφοι που αρνήθηκαν να δεθούν, εξαναγκάστηκαν με τη βία, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό τους.
Μετά το πέρας της έρευνας, τα ΕΚΑΜ απήγαγαν-μετήγαγαν εκτάκτως και βιαίως, τους συντρόφους Παναγιώτη Ασπιώτη ο οποίος και τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, και Αντώνη Σταμπούλο, όπως και αρκετούς άλλους κρατουμένους, με άγνωστο προς το παρόν προορισμό.
Μέχρι αυτή την ώρα οι κρατούμενοι είναι κλειδωμένοι στα κελιά τους, στερούμενοι τον προαυλισμό, καθώς η υπηρεσία και το υπουργείο δικαιοσύνης φοβούνται αντιδράσεις από την πλευρά των κρατουμένων. Φυσικά δεν μπορούν να αποφύγουν τις αντιδράσεις, μόνο να τις μεταθέσουν σε βάρος τους.
ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΗ
Εγκλειστοι αναρχικοι
Αναδημοσίευση από athens.indymedia.org

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *