Το χόμπι του Κατρούγκαλου

20150318210240_img_3379_114267022131427280583Ο Γιώργος Κατρούγκαλος δήλωσε «ταξικός αποστάτης», χθες στη Βουλή, θέλοντας να τονίσει πως …πρόδωσε την τάξη του, για να υπερασπιστεί την εργατική τάξη. Ο υπουργός φαίνεται πως έχει ένα χόμπι, του αρέσει να αυτοχαρακτηρίζεται. Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Κατρούγκαλος έχει δηλώσει: «Είμαι κομμουνιστής». Περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος αυτοχαρακτηρισμός του υπουργού Εργασίας.

Εμείς θα επαναφέρουμε ένα βίντεο, το οποίο φτιάξαμε όταν ο Γιώργος Κατρούγκαλος δήλωσε «κομμουνιστής». Στα σημεία που αυτοχαρακτηρίζεται «κομμουνιστής» μπορείτε να βάλετε τη νέα δήλωση του («είμαι ταξικός αποστάτης»).

Στην φωτογραφία του θέματος εμφανίζεται ο υπουργός να υπογράφει. Ο Γιώργος Κατρούγκαλος έχει βάλει ήδη την υπογραφή του σε βάρβαρα μέτρα, είτε υπογράφοντας, είτε σηκώνοντας το χέρι του για να ψηφίσει. Αναρωτιόμαστε με ποια ιδιότητα έβαλε την υπογραφή του στο μνημόνιο; Με ποια ιδιότητα θέλει να υπογράψει την κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης; Έχει κάποιον αυτοχαρακτηρισμό για τέτοιες περιπτώσεις; Αδυνατούμε να απαντήσουμε… Ο λόγος και πάλι στον Θανάση Βέγγο…:

Πηγή: “Ημεροδρόμος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *