ΑΝΤΑΡΣΥΑ Σερρών: Δεν μας τρομάζουν των φασιστών τα βόλια

66Η απαλλαγή των συντρόφων μας αντιφασιστών Γιάννη Καδή και Άρη Τζιντζίδη από τις αβάσιμες και ανυπόστατες κατηγορίες που τους καταλόγιζαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Σιώης και Ηλιάδης, είναι η οριστική δικαίωση που βάζει τέλος στην επιλεκτική δίωξη μελών του αντιφασιστικού κινήματος και στην προσπάθεια τους να θολώνουν τα νερά, ώστε από θύτες να το παίζουν θύματα. Κύριο στόχο είχαν να τρομοκρατήσουν αυτούς που τους ξεσκεπάζουν και δείχνουν ότι οι ναζί είναι εχθροί της δημοκρατίας, των δικαιωμάτων και της ελευθερίας του λαού.

Τα θρασύδειλα φασιστοειδή δεν είχαν το θάρρος και τη στοιχειώδη πυγμή, να παραστούν στην αίθουσα του δικαστηρίου κατά την εκδίκαση της υποθέσεως στις 19/9, για να υποστηρίξουν το σαθρό, ούτως ή άλλως κατηγορητήριο. Τυχοδιώκτες, καιροσκόποι, γνήσια τέκνα των ταγματασφαλιτών ακολουθώντας την τακτική της «βιομηχανίας μηνύσεων», στοχοποίησαν δύο ανθρώπους του μόχθου και της βιοπάλης, για την παρουσία στους κοινωνικούς αγώνες και την αντιφασιστική δράση στο οπαδικό κίνημα. Να σημειωθεί ότι ο Άρης Τζιντζίδης δεν είναι καν μέλος της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Σερρών.

Τους θεώρησαν υπεύθυνους για ανακοίνωση που έκριναν συκοφαντική και προσβλητική για την προσωπικότητά τους. Τη συγκεκριμένη ανακοίνωση είχε συντάξει και μοιράσει η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Σερρών, και στην οποία εξέφραζε την προσδοκία της να καταδικαστούν οι υπεύθυνοι Σιώης και Ηλιάδης για την δολοφονική επίθεση εναντίον συντρόφου μας, τον Οκτώβρη του ’12. Θυμίζουμε ότι για την εν λόγω υπόθεση καταδικαστήκαν με τις κατηγορίες της πρόκλησης σοβαρών σωματικών βλαβών, οπλοφορίας και οπλοχρησίας και τιμωρήθηκαν με ποινή φυλάκισης 12 μηνών, έκαστος. Επισημαίνεται ότι, ο Σιώης καταδικάστηκε επιπλέον και για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ μετά από αυτά ο Ηλιάδης έχει αποχωρήσει με δημόσια ανακοίνωση από τη Χρυσή Αυγή.

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Σερρών που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των αγωνιστών Γιάννη Καδή και Άρη Τζιντζίδη, δεν δίστασε και σε αυτή την πρόκληση. Έδωσε τη μάχη να καταδείξει ότι η δίωξη των συντρόφων μας ήταν πολιτική και στοχοποιούσε συνολικά την αντικαπιταλιστική Αριστερά και ειδικά την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Σερρών.

Προσπάθησαν να μας τρομοκρατήσουν και να βάλουν φρένο στον αγώνα που δίνει η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. να τσακιστεί ο φασισμός, να απομονωθεί η Χρυσή Αυγή, να πάψει να δηλητηριάζει με το φαρμάκι του ρατσισμού και της ξενοφοβίας την κοινωνία και να καταδικαστεί οριστικά. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής κυβέρνησης- Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ. που εκτρέφει το φασισμό.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΟΥΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *