Ανδρέας Λοβέρδος: Προσοχή τοξικά!

Συνταγματολόγος, ωραίος και σέξι, ανήκει στη μεγάλη σχολή των φερέλπιδων του ΠΑΣΟΚ που η εξελικτική διαδικασία της εξουσίας μεταμόρφωσε σε πτυχιούχους της σχολής του Βενιζέλου. Ο Ανδρέας Λοβέρδος ξεκίνησε την εμπλοκή του στην πολιτική από την ΚΝΕ. Μετακόμισε αργότερα στο ΠΑΣΟΚ, εκλέχτηκε βουλευτής το 2000 και διατέλεσε υπουργός σας κυβερνήσεις Σημίτη και Παπανδρέου. Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ με θόρυβο όταν αρνήθηκε να ψηφίσει το δεύτερο μνημόνιο, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να γίνει λίγο αργότερα υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά που επέβαλε το τρίτο μνημόνιο.

Η πολιτική του αλλαντίαση, τοξική και επικίνδυνη για τους γύρω του, άρχισε να εκδηλώνεται με την υπόθεση των οροθετικών γυναικών, τις οποίες ως υπουργός κάρφωσε στον πάσσαλο της διαπόμπευσης και παρέδωσε στα χέρια της αστυνομίας. Σήμερα, όπως δείχνουν τα έργα και τα λόγια του, οι τοξίνες έχουν καταλάβει όλα τα οχυρά της πολιτικής του σκέψης, με αποτέλεσμα να εκκρίνει συνεχώς και με αξιοσημείωτη αντοχή χημικές επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ, του Τσίπρα, της αριστερής κυβέρνησης και όσων υπουργών έχουν την ατυχία να τους πιάσει στο στόμα του. Με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους ελάχιστους που μπορούν να συγκριθούν, από την άποψη αυτή, με τον Αδωνη, τον Κυριάκο, ακόμη και τον Βενιζέλο.

Θα τον αδικούσαμε, ωστόσο, αν παραλείπαμε να σημειώσουμε ότι στην καρδιά του υπάρχουν νησίδες αγάπης, συντροφικότητας και αλληλεγγύης. Στάθηκε, ας πούμε, μαζί με τον Βενιζέλο, στο πλευρό του Ακη, καταδικάζοντας εκείνους που τολμούσαν να κατηγορούν τον πρώην υπουργό και νυν καταδικασμένο για μύρια – ή εκατομμύρια- όσα.

Στάθηκε επίσης με ειδικό γελεκάκι στο πλευρό της ΜΚΟ που ξεκοκάλιζε το δημόσιο ταμείο για να καθαρίζει υποτίθεται από νάρκες τον Λίβανο, ενώ το μόνο που καθάριζε ήταν τα εκατομμύρια που της έδιναν αυτός και ο Γιώργος Παπανδρέου. Στάθηκε τέλος, πολύ πρόσφατα, στο πλευρό της διωκόμενης από τον ΣΥΡΙΖΑ διαπλοκής.
Στον αφρό των ημερών παραμένει ως ένας από τους σκληρούς αντιπάλους της Αριστεράς, ο οποίος αντικατέστησε την ιδέα του σοσιαλισμού με την πρακτική ενός επιθετικού κυνισμού.

Τραμπαλίζεται ανάμεσα στη Φώφη και τον Κυριάκο και διαγωνίζεται με τον Βενιζέλο στην κατασκευή τοξικών σχημάτων.

Φορέας μιας τοξικής -και ταξικής, βεβαίως- πολιτικής μίσους, έχει στην ουσία κατρακυλήσει σε έναν εμφύλιο των λέξεων. Ανίκανοι, ψεύτες, υβριστές, διαβολείς, συκοφάντες, ολέθριοι ξεπηδούν πάλι και πάλι αν ψάξει κανείς το όνομά του στο Google. Μαζί με τη φανατική του πίστη ότι η Δευτέρα Παρουσία του ΠΑΣΟΚ, όπως και η δική του προφανώς, είναι κοντά, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπέσει στο πυρ το εξώτερον. Και μονοψήφιο.

Κύριε ελέησον είναι το μόνο σχόλιο που σηκώνουν όλα αυτά.

Πηγή: Ι.Σ.Καριώτης – Dokumento

2 απαντήσεις στο “Ανδρέας Λοβέρδος: Προσοχή τοξικά!”

  1. χημικές επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ, του Τσίπρα, της αριστερής κυβέρνησης .. (Οχι ότι αυτος δεν ειναι σάπιος αλλά το άρθρο το ανάρτησαν οπαδοί του ΤΣΥΡΙΖΑ;)έλεος δηλαδή…

  2. αξιοσημείωτη αντοχή χημικές επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ, του Τσίπρα, της αριστερής κυβέρνησης .. (Οχι ότι αυτος δεν ειναι σάπιος αλλά το άρθρο το ανάρτησαν οπαδοί του ΤΣΥΡΙΖΑ;)έλεος δηλαδή…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *