Αρμαγεδδών Αιωρούμενος στον Ορίζοντα

Του Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς,

Μετάφραση Μιχαήλ Στυλιανού

Απίστευτη είναι η αμεριμνησία του Δυτικού κόσμου.  Δεν είναι μόνο οι Αμερικανοί που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από τα CNN, MSNBC,NPR, τους New York Times και την Washington Post , αλλά και οι αντίστοιχοι τους στην Ευρώπη, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ιαπωνία, που στηρίζονται για πληροφόρηση στην μηχανή προπαγάνδας που ποζάρει ως μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Οι Δυτικοί «ηγέτες», δηλαδή οι μαριονέτες στην άκρη των σπάγγων που τραβούν οι ομάδες συμφερόντων και το Βαθύ Κράτος, είναι το ίδιο αμέριμνοι.

Ο Τραμπ και οι εταίροι του στην Αμερικανική Αυτοκρατορία θα πρέπει να είναι ανύποπτοι πως προκαλούν τη Ρωσία και την Κίνα, ή αλλιώς είναι ψυχοπαθείς.

΄Ενας νέος Μωρός στον Λευκό Οίκο αντικατέστησε τον προηγούμενο μωρό. Ο Νέος Μωρός έστειλε τον υπουργό του των Εξωτερικών στη Ρωσία. Για να κάνει τι; Για να επιδώσει ένα τελεσίγραφο; Για να εκστομίσει νέες ψευδείς κατηγορίες; Για να απολογηθεί για τα ψέματα;

Αναλογισθείτε το θράσος του υπουργού των Εξωτερικών Τίλλερσον. Πέρασε την βδομάδα προ της επίσκεψής του στη Μόσχα  υποστηρίζοντας απίστευτα ψέματα και ανυπόστατους ισχυρισμούς ότι ο ΄Ασαντ της Συρίας χρησιμοποίησε χημικά όπλα με την άδεια της Ρωσίας, γεγονός που δικαιολογεί το αναμφισβήτητο έγκλημα της Ουάσιγκτων να ενεργήσει στρατιωτική επίθεση κατά μιάς χώρας εναντίον της οποίας δεν έχει κηρύξει τον πόλεμο. Με λιγότερες από 100 μέρες στην προεδρία, ο Τραμπ είναι ήδη εγκληματίας πολέμου, μαζί με την κυβέρνηση των λοιπών πολεμοκαπήλων.

Ολόκληρος ο κόσμος το ξέρει αλλά κανείς δεν το λέει. Αντ’ αυτού, ο Τίλλερσον, που βαρύνεται με πλήθος ψέματα και απειλές, βρίσκει το θάρρος να πάει στη Μόσχα να πει στους Ρώσους πως πρέπει να παραδώσουν τον ΄Ασαντ στην αμερικανική Μόνη-Δύναμη.

Η αποστολή του Τίλλερσον αποδεικνύει την πλήρη, την καθολική διάσταση με την πραγματικότητα του κόσμου μέσα στον οποίο  ζει η Ουάσιγκτων. Προσπαθήστε να φανταστείτε την αλαζονεία του Τίλλερσον. ΄Αν είχατε καθυβρίσει και απειλήσει ισχυρά, σημαντικά πρόσωπα, θα αισθανόσαστε άνετα να πάτε στο σπίτι τους να δειπνήσετε στο τραπέζι τους; Φαντάζεται ο Τίλλερσον ότι τώρα που η Ρωσία ελευθέρωσε σε μεγάλο βαθμό τη Συρία από τους υποστηριζόμενους από τις ΗΠΑ τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, θα παραδώσει τη Συρία στην Ουάσιγκτων;

Θα πει ο Τίλλερσον στον Λαβρώφ ότι στην πραγματικότητα δεν εννοούσε όλα αυτά τα άθλια ψέματα που είπε για την Ρωσία, αλλά οι σιωνιστές νεοσυντηρητικοί τον ανάγκασαν να τα πει; Ότι δεν είναι ο ίδιος που αποφασίζει, αλλά στην πραγματικότητα έγινε εργαλείο της Αγγλο-Σιωνιστικής Αυτοκρατορίας; Θα ζητήσει συγνώμη για τη δήλωση του Σπάϊσερ, εκπροσώπου του Λευκού Οίκου, ότι ο ΄Ασαντ, σύμμαχος της Ρωσίας, είναι χειρότερος από τον Χίτλερ;

΄Ισως ο Τίλλερσον να ζητήσει άσυλο και να περάσει στην πλευρά των νικητών.

Ο Στέφεν Κοέν, ένας από τους ελάχιστους απομείναντες Αμερικανούς βαθείς γνώστες της Ρωσίας, δήλωσε σε δυο δημοσιογραφικές εκδιδόμενες του CΝΝ και τον συνταγματάρχη Leighton, έναν από τους «εμπειρογνώμονες» που προβάλλουν τα πορνομίντια για να σερβίρουν την αντιρωσική προπαγάνδα, ότι η Ρωσία ετοιμάζεται για θερμό πόλεμο. Αλλά φαίνεται πως τα λόγια του πέρασαν πάνω  από τα κεφάλια των εκδιδομένων του CΝΝ και του συνταγματάρχη. Ποιος τους πληρώνει αυτούς;

Οι Ρώσοι ηγέτες, που αντίθετε προς τους Δυτικούς ψεύτες, μιλούν τη γλώσσα της αλήθειας, δήλωσαν καθαρά πως η Ρωσία ποτέ πια δεν πρόκειται να διεξαγάγει έναν πόλεμο στην επικράτειά της.Οι Ρώσοι δεν θα μπορούσαν να είναι σαφέστεροι. Προκαλέστε ένα πόλεμο και θα σας καταστρέψουμε στο ίδιο το έδαφός σας.

Όταν παρατηρείτε τον πρόεδρο και την κυβέρνηση στην Ουάσιγκτων, τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, ιδίως τους ηλιθίους στο Λονδίνο, τις κυβερνήσεις του Καναδά κι της Αυστραλίας, δεν μπορεί παρά να θαυμάζετε την απόλυτη βλακεία της «Δυτικής ηγεσίας». Εκλιπαρούν για το τέλος του κόσμου.

Και τα πορνομήντια είναι επί το έργον για τον τερματισμό της ζωής. Τεράστιοι αριθμοί ανθρώπων στη Δύση ετοιμάζονται για να πεθάνουν, και η  αμεριμνησία τους τούς προστατεύει από την επίγνωση του μοιραίου.

Η Ουάσιγκτων είναι τόσο αλαζονική και χαμένη στην υπεροψία της που δεν αντιλαμβάνεται πως τα χρόνια ξεκάθαρων ψευδών για τη Ρωσία και τις ρωσικές προθέσεις και πράξεις έχουν πείσει τους Ρώσους πως η Ουάσιγκτων προετοιμάζει τους πολίτες των ΗΠΑ και τους αιχμάλωτους πληθυσμούς της Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης, του Καναδά, της Αυστραλίας και της Ιαπωνίας για έναν αιφνιδιαστικό πυρηνικό βομβαρδισμό της Ρωσίας. Δημοσιευμένα αμερικανικά πολεμικά σχέδια για την Κίνα έχουν πείσει την Κίνα για το ίδιο.

΄Αν δεν είναι για πόλεμο γιατί άλλο προορίζεται η αλλαγή του αμερικανικού δόγματος πολέμου; Ο Τζωρτζ Μπους εγκατέλειψε τον σταθεροποιό ρόλο των πυρηνικών όπλων, αλλάζοντας τον προορισμό τους από όπλα αντιποίνων σε όπλα πυρηνικού πρώτου πλήγματος. Και στη συνέχεια αποχώρησε από τη συνθήκη για  τους αντιβαλλιστικούς πυραύλους, που είχε συνάψει ο πρόεδρος Νίξον. Τώρα έχουμε εγκαταστήσει βάσεις αμερικανικών πυραύλων στα σύνορα της Ρωσίας. Λέμε στους Ρώσους ψευτιές πως οι πύραυλοι μπήκαν εκεί για να εμποδίσουν  Διηπειρωτικούς Πυρηνικούς Βαλλιστικούς Πυραύλους του Ιράν να πλήξουν την Ευρώπη. Και αυτή η ψευτιά λέγεται και γίνεται αποδεκτή από τις μαριονέτες στην Ευρώπη, ενώ είναι γνωστό και αναμφισβήτητο γεγονός ότι το Ιράν δεν έχει ούτε πυρηνικές κεφαλές ούτε διηπειρωτικούς πυραύλους. Αλλά οι Ρώσοι δεν τα καταπίνουν. Ξέρουν πώς και πάλι η Ουάσιγκτων ψεύδεται.

Όταν η Ρωσία ακούει αυτά τα ωμά, θρασύτατα, εξόφθαλμα ψέματα, η Ρωσία καταλαβαίνει πως η Ουάσιγκτων σχεδιάζει μιαν αιφνιδιαστική πυρηνική επίθεση εναντίον της.                                 

Η Κίνα έχει καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα. ΄Ετσι η κατάσταση έχει ως εξής: Οι δυο χώρες με πυρηνικά όπλα περιμένουν πως οι παράφρονες μωροί που κυβερνούν τη Δύση θα τους επιτεθούν με πυρηνικά όπλα. Τι κάνουν άραγε Ρωσία και Κίνα; Εκλιπαρούν έλεος;

Όχι. Ετοιμάζονται να καταστρέψουν την δόλια Δύση, μια σύναξη από ψεύτες και εγκληματίες πολέμου, του είδους που ο κόσμος ουδέποτε προηγουμένως υπέστη.

Είναι οι ΗΠΑ, το ξεπλυμένο ανέκδοτο «μοναδικής δύναμης», που μετά 16 χρόνια ακόμη δεν τα καταφέρνει να νικήσει μερικές χιλιάδες ελαφρά οπλισμένους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, που έχει ανάγκη να ζητήσει έλεος.

Η ριψοκίνδυνη και ανεύθυνη ρητορεία για πόλεμο, από την αμερικανική κυβέρνηση και τα εκπορνευόμενα μήντια και  μεταξύ των υποτακτικών του ΝΑΤΟ και της Ουάσιγκτων, θα πρέπει να πάψει αμέσως. Αυτό που διακυβεύεται είναι η ζωή.

Ο Πούτιν επέδειξε εκπληκτική υπομονή με τις ψευτιές και προκλήσεις της Ουάσιγκτων, την οποία κανείς δεν μπορεί να εμπιστευτεί. Ούτε ο αμερικανικός λαός, ούτε ο ρωσικός λαός, ούτε κανένας λαός.

Ανεβαίνοντας στο τραίνο προπαγάνδας του Βαθέως Κράτους, η φιλελεύθερη/προοδευτική/αριστερά έγινε συνένοχος στην παρέλαση προς τον Αρμαγεδδώνα.

Σημείωση: Οι υπογραμμίσεις είναι του συγγραφέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *