Τέτοιοι «αριστεροί»(!) κατά του δικαιώματος στην απεργία. Καμία έκπληξη!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κατά του δικαιώματος στην απεργία, με τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο Εργασίας στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης για την ΕΛΛΑΣ SAT (HELLAS SAT).

Αυτοί που (ακόμα…) επιμένουν να αυτοχαρακτηρίζονται αριστεροί, πάνω στο παζάρι για την τρίτη αξιολόγηση, νομοθετούν ρυθμίσεις που στρέφονται ενάντια στο «ιερό δικαίωμα στην απεργία» (βίντεο παρακάτω).

Θα λέγαμε πως πρόκειται ντροπολογιά αλλά, ειλικρινά, δεν μας κάνει καμία εντύπωση που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ παίρνει και τέτοιου είδους μέτρα.

Λειτουργούν ακόμα καλύτερα και από τους εργοδοτικούς συνδικαλιστές, ζητώντας την εύνοια των αφεντικών και τα συγχαρητήρια των δανειστών.

Διαβάστε ολόκληρη την τροπολογία του υπουργείου Εργασίας ΕΔΩ.

Στην τροπολογία προβλέπεται πως για συζήτηση και απόφαση στην κήρυξη απεργίας χρειάζεται η παρουσία τουλάχιστον των μισών των οικονομικά οικονομικά τακτοποιημένων μελών, για πρωτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωσης. Μέχρι τώρα ήταν το 1/3 και με απόφαση του 1/5 της 3ης συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης.

Με αυτόν τον τρόπο οι «αριστεροί» του ΣΥΡΙΖΑ υλοποιούν μια αντιδραστική ρύθμιση που χρόνια περίμεναν οι μεγαλοεργοδότες και όλοι εκείνοι που αναπαράγουν την προπαγάνδα που λέει πως οι απεργίες έφεραν τη χώρα μέχρι εδώ. Γι’ αυτό δεν έρχονται επενδύσεις στη χώρα και τα λοιπά και τα λοιπά.

Εμείς θα συμφωνήσουμε με τον τύπο στο βίντεο, ο οποίος δείχνει να επιμένει με σθένος ότι

«καμία εκτελεστική ή δικαστική εξουσία» δεν μπορεί να καταστρατηγήσει «το ιερό δικαίωμα στην απεργία». 

Θα συμφωνήσουμε πως

«το δικαίωμα στην απεργία κατακτήθηκε μέσα από σκληρούς αγώνες και θυσίες και ας το γνωρίζουν καλά: Δεν πρόκειται να το αφαιρέσουν με μια απόφαση δικαστηρίου ή με μια πολιτική επιλογή».

Σημείωση: Ο τύπος στη φωτογραφία και στο βίντεο είναι ο πρωθυπουργός, κύριος Αλέξης Τσίπρας, γνωστός και ως  «ο αριστερός» στους διαδρόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Λευκού Οίκου…

Πηγή: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΧΟΛΕΒΑΣ – “Ημεροδρόμος”

Μία απάντηση στο “Τέτοιοι «αριστεροί»(!) κατά του δικαιώματος στην απεργία. Καμία έκπληξη!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *