Μάκης Κοψίδης: Κοίτα ποιος κατηγορεί το ΚΚΕ για οπορτουνισμό!

Ανέσυρε από τα αζήτητα τον Μάκη Κοψίδη η “Αυγή” (Αλήθεια που είχε χαθεί τόσα χρόνια αυτός ο ογκόλιθος πολιτικής σκέψης;) για να μας γράψει ένα κατεβατό στο οποίο όχι απλώς υποστηρίζει τις κυβερνητικές θέσεις για το Μακεδονικό αλλά χρεώνει στο ΚΚΕ “επίδειξη απίστευτου οπορτουνισμού”! “Ο μεγάλος καημός του Δ. Κουτσούμπα, αλλά και ο πυρήνας της πολιτικής του” μας γράφει ο πρώην αυτός κομμουνιστής είναι “να ρίξει την κυβέρνηση Τσίπρα”, συμπλέοντας με την Ν.Δ.

Τις όποιες διαφωνίες μας με την άποψη του ΚΚΕ γ’ αυτό το ζήτημα τις έχουμε εκφράσει. Οχι όμως να μιλάει και ο Κοψίδης για … οπορτουνισμό! Αυτό μας ξεπερνάει!

Θα ήταν χαμένο χρόνος να σχολιάσουμε τις «βαθυστόχαστες» αναλύσεις αυτού του … περίφημου πολιτικού άντρα.

Θα σταθούμε μόνο στο …. κοίτα ποιος μιλάει.

Αντιγράφουμε από περασμένη ανάρτησή μας, τότε που ο Μάκης Κοψίδης καλούσε τους αριστερούς πολίτες να ψηφίσουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές τον Γ. Καμίνη…

… Ο Μάκης Κοψίδης ήταν για χρόνια «αποσπασμένος» -μάλλον δημόσιος υπάλληλος είναι επαγγελματικά- στο γραφείο τύπου του ΚΚΕ. Μετά περνά στην ΚΕΔΑ, αργότερα στον ΣΥΝ (εκλέχτηκε και μέλος της Κ.Ε) μετά στον Ε. Βενιζέλο και τώρα προσφέρει ως αποσπασμένος τις υπηρεσίες του στο γραφείο τύπου των οικολόγων Πράσινων.
Επάγγελμα … «αποσπασμένος», γιατί ξυνόμαστε κανονικά…

Του Γ.Γ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *