Βοήθεια «διχασμός» φωνάζουν οι κ. Βορίδης και Ψαριανός (Video)

Ποιοι εξανίστανται στον διχασμό; Ο κ. Βορίδης και ο κ. Ψαριανός σήμερα στο ΣΚΑΙ. Δύο άνθρωποι με καθόλου διχαστικό παρελθόν…

Ο ένας έδειξε σημεία γραφής από τα νιάτα του και την επιτυχή είσοδο του στην πολιτική από την ΕΠΕΝ. Λάνσαρε τσεκούρια, αντί για τριαντάφυλλα απόλυτα εναρμονισμένος στο κλίμα της εποχής.

Ο κ. Ψαριανός καθόλου διχαστικά μετά την έξοδό του από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ συχνότατα καταφέρεται κατά των συντρόφων του με καθόλου διχαστικές… ύβρεις, ενώ ενίοτε σε μια ένδειξη υψηλού πολιτισμού και αντιδιχαστικού σεβασμού συναδέρφων του αρέσκεται να μυρίζει γυναικεία παλτό, μια άκρως σεξιστική συμπεριφορά που επβραβεύτηκε από την ομήγυρη των βουλευτών με γέλια και προφανή σχόλια, προφανώς στο πλαίσιο της συναινετικής πολιτικής που τον διακρίνει… Σεβασμού προς τους πολιτικούς του αντιπάλους.

“Όλοι οι πολιτικοί στο παρελθόν χτίζαν συναινέσεις. Έχουμε βίωμα στον τόπο μας ότι οι διαιρέσεις σε αυτά τα ζητήματα φτιάχνουν βαθύτατους διχασμούς και μεγάλα προβλήματα” είπε ο κ. Βορίδης για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

“Για να συνεχίσουμε από εκεί που σταμάτησε ο κ. Βορίδης πάντα επενδύουμε στον διχασμό από το 1830. Σε όλη την ιστορική διαδρομή έχουμε 15 φορές καταγεγραμμένους διχασμούς και συγκρούσεις, 4 – 5 πτωχεύσεις και 4 – 5 εμφύλιους. Υπάρχει η πολιτική που θέλει το διχασμό για να πολώσει και να κερδίσει κόσμο και υπάρχει και η λογική της συναίνεσης.” συμπλήρωσε ο κ. Ψαριανός.

Πηγή: Kατ. Μπρ. – “Αυγή”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *