ΤΟΣΗ ξετσιπωσιά ξεπερνά τα όρια! – Καταγγελία της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα Ανταρσία σε κυβέρνηση- ΕΕ- κεφάλαιο

Αυτοί που κόπτονται τάχα, να μείνουν τα σχολεία και οι μαθητές/τριες μακριά από την πολιτική και τα κόμματα, δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τα φυλλάδια του δήμου Αθηναίων για τις παιδικές κατασκηνώσεις για να μοιράσουν το προεκλογικό τους υλικό!!!

Η Βασιλείου Χριστίνα, πρόεδρος της επιτροπής πιστοποίησης παιδικών χαρών κι αντιπρόεδρος του δημοτικού βρεφοκομείου κι εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων των παιδικών κατασκηνώσεων, τοποθέτησε μέσα στα ενημερωτικά φυλλάδια του δήμου Αθηναίων που έστειλε να μοιραστούν στα δημοτικά σχολεία του δήμου, το προεκλογικό της υλικό, όπου προβάλει την υποψηφιότητά της με τον συνδυασμό του Π. Γερουλάνου!

Δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του Δήμου, τα λεφτά των δημοτών και τους εκπαιδευτικούς ως ντίλερ της προεκλογικής της εκστρατείας! Δεκάδες εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν αυτό που συνέβη, κι αρνήθηκαν να τα μοιράσουν στους μαθητές τους!

Καταγγέλλουμε το γεγονός αυτό και καλούμε το δήμο Αθηναίων να βγάλει καταγγελία καταδίκης της υποψηφίας και αυτών των πρακτικών και τον συνδυασμό του Γερουλάνου να τοποθετηθεί δημόσια.

Μας συνήθισαν όλοι οι επίδοξοι της εξουσίας, δεκαετίες τώρα να χρησιμοποιούν ειδικά τον δήμο Αθηναίων με κάθε τρόπο για τα αστικά πολιτικά τους σχέδια, σε βάρος του λαού και της νεολαίας, άλλα ΤΟΣΗ ξετσιπωσιά ξεπερνά τα όρια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *