Φαιδρός συκοφάντης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο Δ. Καζάκης

Ξεπέρασε κάθε όριο στη συκοφαντία κατά της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο Δ. Καζάκης, πρόεδρος του ΕΠΑΜ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του κόμματος. Με θρασύτατο και τελικά φαιδρό τρόπο, χωρίς κανένα στοιχείο (πως θα μπορούσε άλλωστε) κατηγόρησε την ΚΕΕΡΦΑ (και προσωπικά τον Π. Κωνσταντίνου), αλλά και όλη την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ως «πράκτορες του Σόρος»!

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν είναι τίποτα άλλο παρά η διείσδυση του Σόρος στην Ελλάδα, επανέλαβε, αντικαθιστώντας την αδυναμία πολιτικής κριτικής με αθλιότητες του στυλ «τα παίρνει χοντρά», «φανταστείτε τι βρομιά υπάρχει» κλπ.

Πρόκειται για κατάντια του ΕΠΑΜ και αποτελεί κρίμα για κάποιο κόσμο που πίστεψε παλιότερα στη συμβολή του στον αγώνα κατά των μνημονίων.

Η εθνικιστική τύφλωση οδηγεί τελικά στις πιο αντιδραστικές θεωρίες, τις οποίες πλάσαραν πρώτοι οι νεοναζί της ΧΑ. Αναρωτήθηκε «που τα βρίσκουν τα λεφτά και κατεβαίνουν σε τόσες εκλογές», ως έμμεση «απόδειξη» πως βοηθάει ο Σόρος.

Όσοι βλέπουν την πολιτική με όρους «χρηματοδοτών» δεν μπορούν να καταλάβουν τη δύναμη της ανιδιοτελούς προσφοράς των αγωνιστών/στριών της αντικαπιταλιστικής και επαναστατικής Αριστεράς.

Πηγή: “ΠΡΙΝ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *