Τα τζάμια του αυτοκινήτου του κ. Μηταράκη και η αφωνία ορισμένων στο κουρέλιασμα του αστικού τους “νομικού πολιτισμού” στην περίπτωση του απεργού πείνας Δ. Κουφοντίνα.

 Ο Νότης Μηταράκης είναι βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας και διετέλεσε υφυπουργός “Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας”.
Ως υφυπουργός συντέλεσε στο να μειωθεί το ΑΕΠ της χώρας μας κατά 25,7%! Από 245,7 δις $ το 2012 στα 195,5 δις $ το 2015. Φυσικά τα “εύσημα” δεν αξίζουν μόνο σ’ αυτόν ήταν συλλογική προσπάθεια της κυβέρνησης Σαμαρά.
Οι συνολικές απώλειες ήταν δεκάδες δισεκατομμύρια.
Χιλιάδες αυτοκίνητα δηλαδή κι ακόμα περισσότερα τζάμια αυτοκινήτων.

Είναι γνωστός επίσης για διάφορα σκάνδαλα και ρουσφέτια. Είχε ζητήσει πχ από τη Γενική Γραμματεία Εσόδων την τοποθέτηση φίλων του σε κρατικές θέσεις. Οι μόνοι που είδαν ανάπτυξη στα εισοδήματα τους ήταν τα κομματόσκυλα της Νέας Δημοπρασίας, που διορίστηκαν από αυτόν.
Όχι μονάχα από τον πρώην υφυπουργό, είπαμε, ο παρασιτισμός των γαλάζιων αρπακτικών ήταν μια ομαδική δουλειά, μια “προσφορά” της κυβέρνησης Σαμαρά.

Μην ξεχάσουμε, επίσης, πως είναι βραβευμένος ως ο καλύτερος αναλυτής στον τομέα του Λιανικού Εμπορίου στην Ευρώπη. Πολύ σωστά, επιτέλους αξιοκρατία! Γιατί επί των ημερών του πουλήθηκαν τα πάντα στους τοκογλύφους. Πήραν βέβαια ολάκερη χώρα κοψοχρονιά, αλλά… ξεπούλησε, “βάρεσε διάλυση” όπως λένε τα μαγαζιά, που θέλουν να ξεφορτωθούν το εμπόρευμα. Όπου “εμπόρευμα” μια χώρα με τους πόρους της και τους κατοίκους δώρο. Έκανε κι αλλά πολλά που προφανώς θα συντέλεσαν να είναι σήμερα ένας απ’ τους πλουσιότερους αστούς πολιτικούς. (Διαβάστε περισσότερα εδώ).

Παρατηρήσατε πως μετατρέψαμε τα δις σε τζάμια αυτοκινήτου. Η μετατροπή 50,2 δις ευρώ σε παρμπρίζ και τζάμια είναι φυσικά ανάλογη του αυτοκινήτου. Όπως και να χει όμως ακόμα κι αν γίνουν θρύψαλα όλα τα τζάμια του πιο ακριβού αμαξιού, θα χρειαστούν πολύ περισσότερααυτοκίνητα από όσα κυκλοφορούν στη Ελλάδα για να φτάσουμε το ποσό. “Πολλά τα λεφτά Άρη”.

Ο κύριος Μηταράκης λοιπόν διαμαρτυρήθηκε γιατί κάποιοι “κακοί” Αναρχικοί του έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου του.
Σύντροφοι, μη μασάτε. Μας χρωστάει πολλά αμάξια ακόμα, οπότε εσείς πρέπει να του ζητήσετετα ρέστα, όχι αυτός.

Γιατί όμως έσπασαν τα αμάξια οι Αναρχικοί; Πολλοί λένε, πως δεν φταίει το αμάξι, αν ο οδηγός πήρε σβάρνα όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, αν έριξε μια χώρα στο γκρεμό. Δεν νομίζω, πως ήταν τα φρένα του αυτοκινήτου, αλλά του υφυπουργού και των υπολοίπων.

Όσοι διαμαρτυρήθηκαν το έκαναν για να υπάρχει Δικαιοσύνη και Ισονομία.
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας δικαιούται άδεια σύμφωνα με τους νόμους, που η ίδια η ΝΔ ψήφισε. Οι περισσότεροι θεωρούμε πως η αξίας της ανθρώπινη ζωή είναι ανυπολόγιστη. Είναι θέμα προτεραιοτήτων.

Κάποιος “Αναρχικός”, ονόματι Ρήγας Φεραίος είχε γράψει πως όταν αδικείται ένας άνθρωπος, αδικείται όλο το έθνος, αδικούμαστε δηλαδή όλοι μας. 
Η ΝΔ φυσικά διαμαρτύρεται γιατί έσπασαν λίγα τζάμια αξίας μερικών εκατοντάδων ευρώ. Εμείς όμως τι να πούμε για δεκάδες δισεκατομμύρια ζημιά; Πολύ περισσότερο για τις χιλιάδες ζωές που χάθηκαν εξ αιτίας της πολιτικής της;
Να ζητήσουμε να δώσουν πίσω όσα πήραν, να αναστηθούν τα θύματα, τα θύματα της άδικης πολιτικής τους και μετά βάζουμε καινούρια τζάμια; 

Ένας άνθρωπος λιώνει από την απεργία πείνας. Έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πάρει άδεια, όμως τον κρατάνε μέσα για να εκδικηθούν τον ίδιο και να τρομοκρατήσουν εμάς.
Δεν περιμένω από φασίστες να καταλάβουν, όμως το κόμπλεξ τους στοιχίζει ζωές. Αν πάθει τίποτα ο Δημήτρης, δεν νομίζω πως θα σπάσουν μόνο αμάξια. Ας το έχουν υπόψη τους τα γαλάζια τρωκτικά. Όσο υπάρχει αδικία, θα υπάρχουν αυτοί που διαμαρτύρονται, έτσι πάει…

Α! Κι ο Τσίπρας δεν είναι Αναρχικός, δεν είναι καν Αριστερός, μη γελοιοποιήστε κύριε υφυπουργέ, είναι δικός σας. Χάρη σ’ αυτόν άλλωστε βγήκατε από τους πολιτικούς τάφους που σας έβαλε ο λαός.

Υ. Γ. Ορισμένοι δεν έχετε κανένα πρόβλημα που χρησιμοποιείται “Νομικοί ακροβατισμοί που γελοιοποιούν την νομική και προσβάλλουν κάθε πρωτοετή φοιτητή Νομικής Σχολής, για να μην δοθεί άδεια στον Δ. Κουφοντίνα“, όπως σημείωνε ο δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης.
Το να σας κράζει όμως δημοσίως, ο “δικός” σας, πρώην ανεκδιήγητος υπουργός Γιάννης Πανούσης που κουρελιάζεται χωρίς προσχήματα αυτόν που εσείς αποκαλείται “νομικό πολιτισμό” σας αφήνει αδιάφορους;

Υ.Γ 2 Αλήθεια, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθήνας, καθώς και ορισμένα κόμματα και συλλογικότητες της αριστεράς δεν θα πρέπει να τοποθετηθούν που εξ αιτίας της καταστρατήγησης κάθε αστικής νομιμότητας, υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουμε τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην χώρα μας;

Γράφει ο mitsos175

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *