Κάτω τα χέρια από το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην ΣΙΔΕΝΟΡ

Όχι στην καταστολή και την ποινικοποίηση

Οι Διοικήσεις των οργανώσεών μας καταδικάζουν με τον πιο έντονο τρόπο την προσπάθεια της εργοδοσίας στην ΣΙΔΕΝΟΡ να υπονομεύσει και να ποινικοποιήσει τον δίκαιο αγώνα τους οδηγώντας τις απεργιακές κινητοποιήσεις  και τα δίκαια αιτήματά τους στην δικαιοσύνη.

Πρόκειται για μια κλιμάκωση του αυταρχισμού και της καταστολής ενάντια στα εργατικά δικαιώματα και τις διεκδικήσεις η οποία “κουμπώνει” με τις προγραμματικές – πολιτικές διακηρύξεις της κυβέρνησης της Ν.Δ για την “επιβολή του νόμου και της τάξης”.

Οι αντεργατικές αυτές μεθοδεύσεις θα βρουν ισχυρότατο τείχος αντίστασης τόσο από τους ίδιους τους εργαζόμενους στην ΣΙΔΕΝΟΡ όσο και από το υπόλοιπο συνδικαλιστικό κίνημα που δεν θα επιτρέψουν την υλοποίηση των σχεδίων εργοδοσίας – κυβέρνησης να φαλκιδεύσουν τα συνδικαλιστικά δικαιώματα και τις ελευθερίες τους.

Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον αγώνα και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στην ΣΙΔΕΝΟΡ και καλούμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να στηρίξουν αυτόν τον αγώνα και να καταδικάσουν την εργοδοτική τρομοκρατία.

Οι Διοικήσεις

Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ)

Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων των Εργαζομένων στην Ναυτιλία και τον Τουρισμό (ΤΑΝΠΥ)

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΝΑΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *