Η Προσοτσάνη, τα Φιλιατρά και τα Εξάρχεια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ένα εξαιρετικά σημαντικό πλεονέκτημα. Γνωρίζει το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Το κοινό του είναι άνθρωποι με βαθειά συντηρητικά αντανακλαστικά που αντιλαμβάνονται τις κοινωνικές, πολιτικές, επιστημονικές αλλαγές εξωφρενικά απλοϊκά. Οι μετανάστες του κλέβουν τα νοσοκομεία του, τα προσφυγόπουλα του κλέβουν τα σχολεία του, οι «ξένοι» αλλοιώνουν το ελληνορθόδοξο πολιτισμό του, οι ΛΟΑΤΚΙ κάνουν φανερά αυτό, που μόνο στα απόκρυφα του όνειρα του υπάρχει, οι φτωχοί είναι οι τεμπέληδες του τρώνε τους φόρους του. Είναι το ανθρωπάκι που μετουσιώνει τον μισανθρωπισμό του σε ιδεολογία.

Το κοινό της Δεξιάς είναι ο ανθρωπάκος που λουφάζει όταν του κλωτσάνε τα Δικαιώματα και πανηγυρίζει όταν αυτό συμβαίνει στον άλλον. Είναι ο φθόνος του δειλού για όποιον αντιδράσει, για όποιον διεκδικήσει, για όποιον απαιτήσει, αντί να κάνει αυτό που ο Δεξιός γνωρίζει πολύ καλά, να συρθεί. Είναι ο φουκαράς που πιστεύει ακράδαντα ότι εκείνος θα τη σκαπουλάρει.

Ο Δεξιός προσδιορίζει ως κανονικότητα τον εθισμό του στη μιζέρια. Και μόνο οι σημαίες, οι παράτες, οι παρελάσεις, τα ράσα, τα εθνικά φλάμπουρα κάθε είδους εθνικισμού και προγονολατρείας λειτουργούν ως ψυχοφάρμακα και ντύνουν με πορφύρες την ασημαντότητα του.

Τι πούλησε η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη σε αυτό το κοινό;

Τη μεγάλη Μακεδονική ιδέα-την όποια η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ απεμπόλησε για τις συντάξεις, τα Πανεπιστήμια ως παρθεναγωγεία με σεμεδάκια, την αστυνομοκρατία και τη καταστολή, την Υγεία για Έλληνες, τον μεγαλείο του ελληνισμού της οικουμένης και την… Αριστεία. Οι ανοησίες περί φορολογίας δεν αξίζει καν το κόπο να αναφερθούν.

Πριν λίγες μέρες ο Υπουργός dealer διαβεβαίωνε από βήματος Βουλής, ότι τα τιμολόγια της ΔΕΗ δεν θα αυξηθούν. Τα τιμολόγια της ΔΕΗ αυξάνονται αλλά μικρή σημασία έχει γιατί ο Άριστος των Αρίστων, ομιλεί τη Γαλλικήν.

Ένας απίθανος σεκιουριτάς-χλωμό πρόσωπο συμφερόντων- αναλαμβάνει τη διοίκηση της ΕΥΠ, νομοθετούν οι Άριστοι για κάνουν… άριστο τον απόφοιτο Λυκείου, αλλά μικρή σημασία έχει γιατί η Μέρκελ εξεπλάγη που ο Άριστος ομιλεί και τη Γερμανικήν.

Συντάξεις περικόπτονται, εργασιακά δικαιώματα τσαλαπατιούνται αλλά όλα αυτά ρεφάρονται από τις εικόνες των ραμπο που φορτώνουν τα γυναικόπαιδα της προσφυγιάς στα αυτοκίνητα της αστυνομίας.

Και βέβαια ποιο είναι το λατρεμένο θέμα κάθε Δεξιού, από την Προσοτσάνη μέχρι τα Φιλιατρά και από το Σουφλί μέχρι το χωρίον Πινέζα; Τα Εξάρχεια.

Και μιας και για άρτο δεν προβλέπεται τίποτα, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως και κάθε Δεξιά Κυβέρνηση άλλωστε, θα ταΐσει το κοινό της θεάματα.

Γιατί και χωρίς 13 σύνταξη είναι… ενθαρρυντικό να μαθαίνεις ότι η αποκτηνωμένη ΕΛΑΣ βαράει στο ψαχνό, κλωτσάει, βρίζει, τραμπουκίζει για να γεμίζουν τα δελτία αστυνομική ματσίλα και Κυβερνητικό «Νόμο και Τάξη».

Αν τα Εξάρχεια δεν υπήρχαν ο Μητσοτάκης θα τα είχε εφεύρει.

Αμολάτε τα σκυλιά, εκστασιαστείτε με φτηνό θέαμα μια φτηνιάρικης «δημοκρατίας». Στοιχηθείτε στις τηλεοράσεις σας και απολαύστε καταστολή. Ψωμί δεν έχει.

Πηγή: @ai_Katerina – “Κουτί της Πανδώρας”

Μία απάντηση στο “Η Προσοτσάνη, τα Φιλιατρά και τα Εξάρχεια”

  1. Επίθεση τέλους , αργά αργά, αλλα σταθερά, αρχίζουν να περνούν μια φευση ακόμα και αυτοί οι δεξιοί, της περιλάλητης μεσαίας τάξης, απο την ευεργετικά εξολοθρεπτικη τακτικη, που ύπουλα μεν αλλα σταθερά ετοιμάζει και εφαρμόζει το ίδιο το γέννημα της εχιδνας, της τρισκαταρατης δεξιάς. Βέβαια όλοι αυτοί οι Αφιονισμένοι δεξιοί, προκειμένου για τον τρισαθλιο και ελεεινό πορφυρογεννητο Κουλη Μητσακλακη, προς το παρόν, εχουν καταπιεί την γλώσσα τους. Παρά ταύτα όμως, θα ξεσπάσει η θύελλα που άρχισε ήδη να υποβόσκει. Οψόμεθα λοιπον και άξιος ο μισθός τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *