Κύριε πρωθυπουργέ, ήμουν δυστυχώς κομματόσκυλό σας. Έφυγα στην ξενιτιά επειδή με διώξατε από τη χώρα. Τώρα, αμολήσατε τα Μ.Α.Τ εναντίον ανυπεράσπιστων πολιτών. “Η Χούντα δεν τελείωσε το ’73”

Πηγή: Της Νίκης Λατινάκη – “Αγώνας Της Κρήτης”

«Ένα κράτος, εξ’ ορισμού, δεν μπορεί να έχει καμία ηθική. Το περισσότερο που μπορεί να έχει ένα κράτος, είναι μια αστυνομία».

Αλμπέρ Καμί.

Κύριε πρωθυπουργέ είσαστε ικανοποιημένος με τις δικτατορικές ενέργειες τις νεοσύστατης κυβέρνηση σας;

Κύριε πρωθυπουργέ αν απευθύνομαι σε σας είναι μόνο από αγανάκτηση και αποτροπιασμό .

Το όνομα μου είναι Νίκη Λατινάκη και ζω στην ξενιτιά τα τελευταία επτά χρόνια. ΟΧΙ γιατί ήταν επιλογή αλλά επειδή εσείς και οι όμοιοι σας με διώξατε από την χώρα μου.

Αν ψάξετε τα κομματικά σας κατάστιχα στο νόμο Χανίων ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα βρείτε το όνομα μου γραμμένο, λόγο ότι υπήρξα πολλά χρόνια κομματόσκυλο σας.

Κύριε πρωθυπουργέ είσαστε κυβέρνηση μόνο λίγων μηνών και αθωώσατε ΦΟΝΙΑΔΕΣ μικρών παιδιών, παιδεραστές, εμπόρους ναρκωτικών, μεγάλο απατεώνες του κοινού πανικού δικαίου. Αθωώνετε δολοφονικές συμμορίες, φασιστικές οργανώσεις, καθάρματα, επικίνδυνους για ένα και μόνο λόγο. Επειδή έγιναν σκάλα να ανεβείτε στην εξουσία.

Όλα τα σάπια ‘σκαλοπάτια’ της χρυσής αυγής, του φασισμού είναι δίπλα σας συμβουλάτορες και υπουργοί στην κυβέρνηση σας.

Το μονο που δεν ζητήσατε ακομη,από το 80% τις εκατό του Ελληνικού λαού που δεν σας ψήφισε, να τους ζητήσουμε και συγνώμη. Να ‘ζητήσουν συγνώμη ‘ η μάνα του Αλέξη και του Φύσα απο τους ΦΟΝΙΑΔΕΣ των παιδιών τους

Δεν υπήρξε ημέρα που να μην αμολήσατε τα Μ.Α.Τ εναντίων ανυπεράσπιστων πολιτών, καταπατώντας κάθε έννοια της Δημοκρατίας. Ξεβρακώνετε κοπέλες, αγόρια, τα λούζετε με χημικά, σπάτε πόρτες σπιτιών χτυπάτε βάναυσα αθώους πολίτες, φοιτητές, το μέλλον της πατρίδας μας, που έχουν φτύσει αίμα για να μπορέσουν να σπουδάσουν. Ποιοι;Εσεις που ξεδιάντροπα τους έχετε κλέψει τις ζωές και τα όνειρα.

Αλήθεια κύριε πρωθυπουργέ έτσι σας δίδαξαν την Δημοκρατία στο Harvard που ήσασταν ‘εξόριστος’;

Στο Harvard σας έμαθαν ότι μια κυβέρνηση μειοψηφίας στην καρδιά του Ελληνικού λαού μπορεί να διαπράττει φασιστικά εγκλήματα, να δέρνει αναίτια, να κλέβει, να βιάζει, να δολοφονεί και να μην λογοδοτεί;

«Δυστυχώς η χούντα δεν τελείωσε το 73.»

Μπορεί με ένα απάτη εκλογικό νόμο να γίνατε κυβέρνηση, μπορεί όλα τα Ελληνικά Μ.Μ.Ε να τα ελέγχετε, μπορεί να έχετε εκατό επικοινωνιολόγους να σας συμβουλεύουν όμως στις καρδιές των Ελλήνων είσαστε μειοψηφία και το γνωρίζετε πολύ καλά.

Ο Ελληνικός λαός ξέρει ποιος τον έκλεψε, ποιοι έχουν εκατομμύρια κλεμμένα στις Ελβετικές τράπεζες, ποιοι έχουν διαμερίσματα εκατομμυρίων στην ακριβότερη περιοχή του Λονδίνου. Ο λαός γνωρίζει, ποιος του έβαλε την θηλιά των Μνημονίων. Ξέρει ότι με τις δικέ σας υπόγραφες και των προκατόχων σας Συριζαίους ξεπουλήσατε την Ελλάδα έναντι πινακίου φακής.

Ο λαός γνωρίζει ποιοι περιφρόνησαν το υπερήφανο ΟΧΙ του 62%. Ποιοι έβγαιναν στο Σύνταγμα με σαμπάνιες για να γιορτάσουν για τα δεινά του λαού που του φορτώσατε.

Ο λαός ξέρει ότι οι επικίνδυνοι μεγαλοαπατεώνες, οι έμποροι ναρκωτικών, οι παιδεραστές δεν είναι στα Εξάρχεια και στις καταλήψεις, αλλά στις υψηλές θέσεις και στα ακριβά σαλόνια.

Ο λαός ξέρει ποιος έκοψε το κοινωνικό μέρισμα από τα Α.Μ.Ε.Α. Ποιοι εξαθλίωσαν την υγεία την παιδεία και την αξιοπρέπεια ενός υπερήφανου λαού.

Ο λαός ξέρει τι είναι Δημοκρατία και τι Δικτατορία. Έχει χύσει το αίμα του για την Λευτεριά του.

Κύριε πρωθυπουργέ η αστυνομοκρατία σας, η βαρβαρότητα, η καταπίεση,οι κλεψιες και η κοροϊδία της κυβέρνηση σας δεν θα περάσουν.

Σύντομα αυτά τα παιδιά που χτυπάτε θα σας εκθρονίσουν.

Ζω σε μια χώρα που ευτυχώς φεύγει από το μαντρί της Ε.Ε. Σε μια χώρα που γίνονται πολλές διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες, αλλά ουδέποτε είδα την εκτελεστική εξουσία να διαπράττει αυτά τα εγκλήματα που διαπράττετε.

Ζω σε μια χώρα που εσείς με εξορίσατε που σέβεται τους νόμους και τους πολίτες. Οι εξουσία λογοδοτεί και οι πολίτες έχουν γνώμη για τις αποφάσεις που παίρνονται.

Νοιώθω ντροπή όταν διαβάζω,ακούω ότι η χώρα του Σωκράτη και του Αριστοτέλη την καταντήσατε πρώτη στην διαφθορά και την ασυδοσία.

Κύριε πρωθυπουργέ εν κατακλείδι θα σας πω μόνο τούτο.

Εσείς οι πολιτικοί, οι πλουτοκράτορες,οι καναλάσχες έχετε επιλέξει να ακλουθείτε τον Κρέοντα.

Εμείς οι απλοί, αγνοί πολίτες έχουμε επιλέξει να ακλουθούμε την Αντιγόνη ακόμη και αν πεθάνουμε γι αυτό.

Και εσεις και εγω ξέρουμε πως έχουν μείνει στην Ιστορία, εδώ και αιώνες.

Καλη Λευτεριά Ελλάδα.

Μία απάντηση στο “Κύριε πρωθυπουργέ, ήμουν δυστυχώς κομματόσκυλό σας. Έφυγα στην ξενιτιά επειδή με διώξατε από τη χώρα. Τώρα, αμολήσατε τα Μ.Α.Τ εναντίον ανυπεράσπιστων πολιτών. “Η Χούντα δεν τελείωσε το ’73””

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *