«Η Καθημερινή», οι «πάνοπλοι διαδηλωτές» και το ΠΑΜΕ

Στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας «Η Καθημερινή» υπάρχει μία τρομακτική φωτογραφία υπό τον τίτλο «Ένοπλοι κατά της παράτασης των μέτρων στις ΗΠΑ». Η φωτογραφία δείχνει  την κατάληψη του καπιτωλίου του Μίσιγκαν από πάνοπλους μασκοφόρους. Το κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία ακόμα πιο φοβερό: «Πάνοπλοι διαδηλωτές διαμαρτυρόμενοι κατά της διατήρηση των μέτρων εκτάκτου ανάγκης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού…». Προσέξατε τον χαρακτηρισμό; «Πάνοπλοι διαδηλωτές». Όχι, δεν είναι οι τρομοκράτες του… Ρουβίκωνα με τα τρικάκια, είναι… αθώοι διαδηλωτές που φόρεσαν τις αποκριάτικες μάσκες τους, φορτώθηκαν τα πολυβόλα τους και κατέλαβαν το καπιτώλιο!

Βλέπετε οι χαρακτηριζόμενοι ως «πάνοπλοι διαδηλωτές» είναι ακροδεξιοί οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ, είναι τα μέλη των τοπικών φασιστικών οργανώσεων και της Κου Κλουξ Κλαν, είναι οι ιδεολογικά όμοροι ή και ομογάλακτοι αδερφοί της ελληνικής σοβαρής και μη δεξιάς. Είναι οι «διαμαρτυρόμενοι πολίτες», όπως χαρακτήριζαν παλαιότερα στην Ελλάδα τα συστημικά μέσα ενημέρωσης τους «μακεδονομάχους» φασίστες της Χρυσής Αυγής.

Είναι οι ίδιοι που θα καταπιούν τους πάνοπλους φασίστες και την περιχαρή τραγουδιστική εκδήλωση του μεγάρου Μαξίμου, ενώ θα χαρακτηρίσουν «άνευ ατομικής βουλήσεως» και «αυταρχική» τύπου Βόρειας Κορέας τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα!

Αλήθεια, μπορεί κάποιος να τους πιστέψει;

Κι όμως…    

Πηγή: artinews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *