Προβλήματα που έχει η παγκόσμια οικονομική ελίτ!

Είναι γνωστή η διπλανή ρήση του ιστορικού στελέχους του ΚΚΕ, Βασίλη Εφραιμίδη όταν κάποια στιγμή ρωτήθηκε για τον ρόλο των αξιωματούχων διεθνών οργανισμών.

Συμπληρωματικά σ’ αυτή την διαπίστωση είναι και η είδηση που κυκλοφορεί σήμερα και μας γνωστοποιεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο να καλύψει τις σεξουαλιστικές ορμές η παγκόσμιας οικονομικής ελίτ που συμμετέχει στο φετινό Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, λόγω έλλειψης “επαρκούς προσωπικού εργαζόμενων του σεξ”.

Ας παραθέσουμε ασχολίαστο ένα σημερινό δημοσίευμα από την ιστοσελίδα της “Αυγής”:

Νταβός – Η σκοτεινή πλευρά / Εξαντλήθηκαν οι διαθέσιμες σεξεργάτριες για την οικονομική ελίτ

Η ετήσια σύνοδος της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ συνδυάζεται με κρεσέντο εμπορίου λευκής σάρκας όπως επιβεβαιώνουν δημοσιεύματα και αναρτήσεις.

Οι πενθήμερες εργασίες στο φετινό Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός στην Ελβετία, που είναι σε εξέλιξη ως την Παρασκευή, περιλαμβάνουν μία σειρά από «καυτά» θέματα, από τους πολέμους στην Ουκρανία και στην Παλαιστίνη μέχρι την Τεχνητή Νοημοσύνη στην οικονομία και την εργασία, την διεθνή κρίση χρέους και την κλιματική αλλαγή. Ωστόσο, οι χιλιάδες σύνεδροι από την παγκόσμια οικονομική ελίτ, την διπλωματία και τα ΜΜΕ, φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν ένα ακόμη πρόβλημα: την έλλειψη επαρκούς προσωπικού εργαζόμενων του σεξ, όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα και αναρτήσεις στα social media.

Ήδη τοπικές επιχειρήσεις του αντικειμένου ενημερώνουν ακόμη και με επίσημες αναρτήσεις στις ιστοθέσεις και τους λογαριασμούς τους ότι είναι πλήρως «κλεισμένοι» για τις επόμενες ημέρες, επαναφέροντας το ερώτημα για τις προτεραιότητες που έχουν αυτοί που θεωρητικά συζητούν και προσπαθούν να καθορίσουν το μέλλον της παγκόσμιας οικονομίας και κοινωνίας.

Η ζήτηση είναι τέτοια ώστε καταφτάνουν στο Νταβός και εργαζόμενοι του σεξ από άλλες περιοχές του πλανήτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *