ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

Στην 186 ΜΚ/Β HAWK, στην Γ πυροβολαρχία Kύμης αυτοκτόνησε Οπλίτης Βραχείας Ανακατάταξης στη λέσχη αξιωματικών. Τον άτυχο νέο βρήκαν οι συνάδελφοι του σήμερα το πρωί.

Πέπλο σιωπής και συγκάλυψης έχει απλωθεί μέσα στο στρατόπεδο και – όπως φαίνεται – σε όλη την ιεραρχία, αφού δεν έχουν πει ακόμα στους συναδέλφους του φαντάρους ούτε καν πως αυτοκτόνησε.

Αντιθέτως βρήκαν πως είναι προτιμότερο να τους πάρουν τα κινητά για έξι ώρες ώστε να μην υπάρχει καμιά δυνατότητα επικοινωνίας με τις οικογένειες, τους φίλους τους και το συντροφικό τους περιβάλλον!

Άλλη μια φορά το ελληνικό κράτος και ο στρατός του δολοφονεί, καταστέλλει και καλύπτει τα στυγνά εγκλήματά του. Ακόμη μια φορά, με ακόμα χυδαιότερο και τρομοκρατικό τρόπο προσπαθούν να κλείσουν τα στόματα των φαντάρων.

Η κυβέρνηση δολοφονεί τη νεολαία μέσα κι έξω από τα στρατόπεδα. Εξαπολύει πογκρόμ των μονάδων καταστολής μέσα στις πόλεις με συλληφθέντες και τραυματίες, πυροβολεί νέους ανθρώπους, εκφράζει την αλληλεγγύη της στους φονιάδες του Ισραήλ, στέλνει στρατούς κατοχής με απελπισμένους μισθοφόρους σε όλο τον πλανήτη. Καταγράφει έναν ακόμη θάνατο και – δε θα κουραστούμε να το λέμε – ένα ακόμη έγκλημα στη μακριά λίστα των θυμάτων της μέσα στο στρατό, με αυτοκτονίες και ατυχήματα.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ.
ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΔΡΑΣΤΗ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ: 6932 955437

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *