Τα μαύρο-άσπρο

Οι μπάτσοι, όπως και οι λιμενομπάτσοι, στην Πάτρα, έχουν «ένδοξο» παρελθόν.
Το είδαμε στα γεγονότα του Δεκέμβρη όταν συνεργάστηκαν άψογα με παρακρατικά στοιχεία και φασίστες της «Χρυσής Αυγής», το διαπιστώσαμε με τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε πριν λίγες μέρες ένας φοιτητής.

Σήμερα βλέπουμε και το μέγεθος του θράσους τους, που τους εξασφαλίζει η ατιμωρησία τους.

Και είναι λογικό.
Όταν καταγγελίες που αναφέρουν συμμετοχή ένστολων σε δουλεμπορικά κυκλώματα τις τρώει το σκοτάδι, όταν ποτέ κανένας απ’ αυτούς δεν τιμωρήθηκε –έστω για τα μάτια- για τα βασανιστήρια που έκαναν στους μετανάστες που βρίσκονται εκεί, έχουν τα περιθώρια οι μπάτσοι να μας φλωμώνουν με τις μαλακίες τους.

Ετσι και τώρα με τον άγριο ξυλοδαρμό που έκαναν οι μπάτσοι σε ένα φοιτητή, μέλους του Ε.Ε.Κ.

Πήρε σβάρνα τα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια, αλλά και τις εφημερίδες ο διοικητής Ασφαλείας Πατρών Αθανάσιος Νταβλούρος, και πάει να παρουσιάσει το μαύρο άσπρο μιλώντας για «ψευδείς και ανυπόστατες κατηγορίες».

Και ο αρχιμπάτσος δεν περιορίζετε σ’ αυτά.
Ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι ο φοιτητής πρέπει να χρωστάει και χάρη στους μπάτσους αφού «αφέθηκε ελεύθερος, παρά το γεγονός ότι κατά την προσαγωγή του επιτέθηκε σε αστυνομικό σκίζοντάς του το μπουφάν και τραυματίζοντάς τον στην κνήμη».

Μεγαλοψυχία οι μπάτσοι!!! Μας αφήνουν άφωνους.

Πάλι καλά που δεν ισχυρίζονται ότι για τα τραύματα του φοιτητή ευθύνεται κάποια ζαρντινιέρα!!.

Τώρα αν υπάρχουν μαρτυρίες που λένε ότι οι μπάτσοι τσουβάλιασαν το παιδί στο βαν της ασφάλειας και αφού το απομόνωσαν από την υπόλοιπη παρέα του άρχισαν να το ξυλοκοπούν άγρια εξαπολύοντας επίσης απειλές όπως «μια χούντα σας χρειάζεται», «όταν μας βλέπετε θα κρύβεστε» κ.τ.λ, είναι ψιλά γράμματα για τον αρχιμπάτσο.

Εξάλλου ο πολιτικός τους προϊστάμενος το δήλωσε ξεκάθαρα. «Οι πολίτες χρειάζονται λιγότεροι ελευθερία … για το καλό μας».

Τις εντολές Μαρκογιαννάκη υλοποιούν τα ένστολα καθάρματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *