ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Τις δύσκολες αυτές μέρες που όλες οι οικογένειες αγωνίζονται και αντιμετωπίζουν τα ολοένα και αυξανόμενα προβλήματα, μια οικογένεια δοκιμάζεται καθημερινά εδώ και χρόνια. Το μικρότερο από τα τρία παιδιά τους και μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου Πλακιά, εδώ και 7 χρόνια  πάσχει από Ραβδομυοσάρκωμα  στην αριστερή κνήμη και έχει υποστεί  αρκετά μεγάλο αριθμό χημειοθεραπειών.

Τα χρήματα τα οποία απαιτούνται για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τον ορθοπεδικό εξοπλισμό αλλά και τις ανάγκες του παιδιού είναι ένα  τεράστιο βάρος, που η οικογένειά της δε μπορεί πλέον να σηκώσει μόνη  της.  Παρά τις δύσκολες οικονομικές  συνθήκες, το φιλότιμο και η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί από την ελληνική  κοινωνία. Τις άγιες αυτές μέρες που πλησιάζουν μια    μικρή βοήθεια απ’  όλους μας, θα γεμίσει με χαρά και ελπίδα ένα σπίτι που  έχει πραγματική  ανάγκη. Για μας μπορεί να είναι μια μικρή κίνηση, για την οικογένεια  αυτή όμως, έχει τεράστια σημασία.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Πλακιά Ρέθυμνο,  σύμφωνα με το πρακτικό 14/2011 στις 12/12/2011 με αρ. πρωτ. 89,το οποίο συντάχθηκε  για το λόγο αυτό, ενημερώνει ότι υπάρχει λογαριασμός υπ’ αριθμόν: 003  01 011025 27 και IBAN GR41 0432 0180 0000 3010 1102 527 (Βαλέργα Γεωργία) στην Αγροτική Τράπεζα, για την οικονομική στήριξη της μικρής     μαθήτριας του σχολείου μας.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά και σας ευχόμαστε καλές γιορτές.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δ.Σ. Πλακιά Ρέθυμνο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *