Kαμαρώνουν για τις θηριωδίες!

Μπλουζάκια, καπέλα του μπέιζμπολ, μπουφάν και παντελόνια με νεκρά μωρά και βομβαρδισμένα τζαμιά, μεταξύ άλλων, είναι η μόδα του 2009 για τον σιωνιστικό στρατό.
Πολλοί από τους πελάτες του καταστήματος «Adiv» στο Τελ Αβίβ, που τυπώνει υφάσματα, είναι ισραηλινοί στρατιώτες που τυπώνουν πάνω σε ρούχα τους τα διακριτικά της μονάδας τους μαζί με ένα σύνθημα και ένα σχέδιο της επιλογής τους. Οι παραγγελίες συνηθίζεται να δίνονται από ομάδες στρατιωτών που ολοκληρώνουν την εκπαίδευση ή την υπηρεσία τους σε κάποιο τομέα.
Μετά τον πόλεμο στη Γάζα, πολλά από τα συνθήματα και τα σκίτσα που επιλέγουν είναι ένα ακόμη δείγμα του ναζιστικού προσώπου του σιωνισμού και αποτελούν ύβριν για τα χιλιάδες θύματα του παλαιστινιακού λαού.

Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα «Χααρέτζ» (18/3/09), που έφερε στο φως της δημοσιότητας το θέμα, μια μπλούζα για επίλεκτους σκοπευτές του πεζικού έχει τυπωμένο το σύνθημα «Καλύτερα να χρησιμοποιείς προφυλακτικό», δίπλα στην εικόνα ενός νεκρού παλαιστίνιου μωρού, με τη μητέρα του να κλαίει και ένα αρκουδάκι δίπλα.

Μια μπλούζα για ελεύθερους σκοπευτές από την ταξιαρχία Givati δείχνει μια παλαιστίνια έγκυο, με το κέντρο του στόχου πάνω στην κοιλιά της και αποκάτω το σύνθημα «Ενας πυροβολισμός, δύο θάνατοι».

Μια μπλούζα για ελεύθερους σκοπευτές που ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους απεικονίζει ένα παλαιστίνιο μωρό, που γίνεται μαχητικός έφηβος και έπειτα ένοπλος ενήλικας, με το σύνθημα «Οπως κι αν αρχίζει, εμείς θα βάλουμε τέλος σ’ αυτό».

Υπάρχουν επίσης πολλές μπλούζες με χυδαία συνθήματα. Για παράδειγμα, το τάγμα Lavi τύπωσε μια μπλούζα που δείχνει ένα στρατιώτη δίπλα σε μια νέα γυναίκα με μελανιές και δίπλα το σύνθημα, «Να είσαι σίγουρος ότι βιάστηκε». Υπάρχουν ακόμη και εικόνες που αναφέρονται σε πράξεις που ο ισραηλινός στρατός επίσημα αρνείται, όπως «Επιβεβαιώνεις το θάνατο» (τον πυροβολισμό δηλαδή του εχθρικού θύματος στο κεφάλι από κοντινή απόσταση για να εξασφαλίσεις ότι είναι νεκρός).

Τα συνθήματα και τα σκίτσα που τυπώνονται σε ρούχα στρατιωτών υποτίθεται ότι πρέπει να έχουν την έγκριση των διοικητών τους για να αποφεύγονται οι ακρότητες που εκθέτουν το στρατό. Ωστόσο, υπάρχουν συνθήματα που απαγορεύτηκαν σε μια μονάδα και τυπώθηκαν από άλλη μονάδα. Για παράδειγμα το σύνθημα «Ας γνωρίζει κάθε αραβίδα μητέρα ότι η τύχη του γιου της βρίσκεται στα χέρια μου» και το σκίτσο που παριστάνει ένα στρατιώτη ως Αγγελο του Θανάτου, δίπλα σε ένα όπλο και μια αραβική πόλη.

Η φασιστικοποίηση της ισραηλινής κοινωνίας δίνει το ελεύθερο στους φονιάδες να χλευάζουν τα θύματα τους. Κι αυτό και θα πληρώσει ακριβά. Δεν υπάρχει αμφιβολία.

Πηγή: Εφημερίδα ΚΟΝΤΡΑ

0 απαντήσεις στο “Kαμαρώνουν για τις θηριωδίες!”

  1. http://garizo.blogspot.com/2009/03/idf-collonel-fight-like-in-gaza-against.html

    Συνταγματάρχης του Ισραηλινού στρατού αφού κλήθηκε επισήμως από την Εθνική ομάδα ποσδοσφαίρου του Ισραήλ, για να “εμψυχώσει” την ομάδα που πάιζει με στην Ελλάδα ( Κρήτη) την Τερτάτη… τους καλεί να “πολεμήσουν” όπως στην Γάζα κάνοντας αναφορές και στο “ένδοξο” παρελθόν τους στον αγώνα κατα των Ελλήνων !! (την χάσαν την μπάλα τελείως νομίζω.)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *