Καμαρώστε τους

O Γ. Τράγκας μας λέει ποιοι ντόπιοι συμμετείχαν στην «γιάφκα» της Λέσχης Μπίλτερμπεργκ.

«Από ελληνικής πλευράς εκτός από τον κ. Καραμανλή που μίλησε για 15 λεπτά και τον Παπανδρέου, στον Αστέρα πήγαν και οι Ντόρα Μπακογιάννη, Γιάννης Παπαθανασίου, Αννα Διαμαντοπούλου, Οδυσσέας Κυριακόπουλος, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Τ. Αράπογλου», μας ενημερώνει η «Χώρα».

Η αφρόκρεμα των εκπροσώπων της εγχώριας πλουτοκρατίας και οι πολιτικοί του υπάλληλοι δηλαδή. Τι θα είπαν εκεί και τι αποφάσισαν μπορεί να το φανταστούμε …

Και με την ευκαιρία να πούμε ένα μπράβο στο ΚΚΕ αφού ήταν το μόνο κόμμα που βρέθηκε έξω απ’ την σφηκοφωλιά που συνεδρίαζαν οι εκπρόσωποι της διεθνούς οικονομικής ολιγαρχίας και τους έκραξε.

Υ.Γ Με την ευκαιρία να σημειώσουμε και κάτι άλλο.
Διαβάζοντας ποιοι συμμετείχαν στην συνεδρίαση της Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, βρήκαμε ανάμεσα στους εκλεκτούς του μεγάλου κεφαλαίου και τον πρόεδρος των Πράσινων της Γερμανίας Τζεμ Οζντεμίρ.
Πρόκειται για τον πρόεδρο του κόμματος εκείνου που οι εδώ εκπρόσωποι των Οικολόγων Πράσινων καυχιόνται για τη συνεργασία τους στο πλαίσιο της ΕΕ. Μ’ αυτούς συνεργάζονται οι Οικολόγοι Πράσινοι και στην Ελλάδα. Προφανώς επειδή ακόμα και για το θέμα του περιβάλλοντος μοιράζονται τις ίδιες «ανησυχίες» με τους οικονομικά ισχυρούς της Γης.

Ετσι μας λύθηκε και η απορία γιατί ο Αλαφούζος και λοιποί ντόπιοι καπιταλιστές προβάλλουν τόσο πολύ το κόμμα Οικολόγων-Πρασίνων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *