Αθάνατοι δεξιοί πολιτικάντηδες.

Οταν ο Σωτήρης Χατζηγάκης ήταν υπουργός Δικαιοσύνης απευθυνόμενος σε κομματικό του ακροατήριο, σε συγκέντρωση της Ν.Δ, είχε πει επί λέξει:
«Ολοι εμείς είμαστε οι καλύτεροι, όλοι εμείς είμαστε οι εντιμότεροι, όλοι εμείς είμαστε οι αξιότεροι».

Αυτός λοιπόν ο ανεκδιήγητος τύπος στο μόνο που έχει να επιδίξει δραστηριότητα είναι στο να βολεύει στο δημόσιο τους «εντιμότερους, καλύτερους, αξιότερους» νεοδημοκράτες.
Όπως γράφτηκε σε βδομαδιάτικη εφημερίδα, «ο κ. Σωτ. Χατζηγάκης “φρόντισε”, λίγο πριν φύγει από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, και συνέστησε στα Τρίκαλα γραφείο της “ΘΕΜΙΣ Κατασκευαστική Α.Ε.”. Η εν λόγω εταιρεία είναι εποπτευόμενη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης»…. «γνωρίζοντες τα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ισχυρίζονται ότι το αποκαλούμενο γραφείο Τρικάλων δεν είχε λόγο ύπαρξης. Το δε γραφείο της Θεσ/νίκης κάλυπτε τις ανάγκες του με το προσωπικό που υπήρχε». Εδωσε δηλαδή αργομισθία σε κάποιους δεκάδες ψηφοφόρους του.

Ακριβώς τα ίδια κάνει και στο καινούργιο κυβερνητικό του πόστο: «Δεν ανακοινώθηκε. Και πιθανώς να έγινε για να περάσει ντούκου εν μέσω ευρωεκλογών. Ωστόσο, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτήρης Χατζηγάκης ασχολήθηκε χθες με το Αγροτικό τηλεοπτικό κανάλι. Εικόνα δεν έχει. Έχει όμως πάνω από εξήντα άτομα προσωπικό με μισθοδοσία που υπερβαίνει το 1 εκατ. 800 χιλιάδες ευρώ και προϋπολογισμό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ. Ορισμένοι από τους εργαζομένους πληρώνονται καλύτερα κι από τους βουλευτές. Η δε κυβέρνηση- εν όψει εκλογών- θέλει να διορίσει εκεί άλλους ογδόντα πέντε», γράφουν τα σημερινά «Νέα».

Αθάνατη δεξιοί πολιτικάντηδες.

0 απαντήσεις στο “Αθάνατοι δεξιοί πολιτικάντηδες.”

  1. Ο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Ν' ΑΦΗΣΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΓΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ, ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ, ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΟΝ ΤΡΙΚΑΛΙΝΩΝ ΒΟΔΙΩΝ -ΕΕΕ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ…

  2. Σε παρακαλώ μη τα βάζεις με τον κυριο,ποιός αλλος γνωρίζει΄καλύτερα την Γαλλικήν,???Ποιον θα στελνουμε για χειροφίλημα εις τας εσπερίας,τον ΠΟΥΠΑΚΗ με τα ροζιασμένα χερια??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *