Άννα, να μία ανάπτυξη

Γράφει ο Μικρός Φωκίων Σήμερα είμαι πολύ εκνευρισμένος. Μάλλον θα είναι ανάδρομο το PSI στο ζώδιο μου. Για να ξεθυμάνω θα μου επιτρέψετε να γράψω αισχρές λέξεις…

Γιωργάκης, Αντωνάκης, Κουβέλης, Παπαρήγα, Καρατζαφέρ, Τσίπρας, Πάγκαλος, Μπένι, Παπακωνσταντίνου, Αβραμόπουλος, Διαμαντοπούλου…

Τελικά ολόκληρο λεξικό Μπαμπινιώτη γεμίζεις με αυτές τις λέξεις.

Έγινε και ο ανασχηματισμός. Ο Μιχαλάκης ο αδιάβαστος, αφού είχε φύγει από το υπουργείο ξυλοδαρμού του πολίτη λέγοντας ότι είχε ολοκληρώσει το έργο του τώρα επιστρέφει.

Μάλλον θα του έχει ξεμείνει κανένα μνημόνιο αδιάβαστο και γύρισε να το διαβάσει.

Η Αννούλα αφού δημιούργησε το ιδεατό σχολείο ( με την έννοια ότι το σχολείο υπάρχει απλά σαν μια ιδέα) θα πάει να συνεχίσει το έργο της ανάπτυξης, ένα έργο που σίγουρα το έχει ολοκληρώσει το Μιχαλάκης.

Η ΝΔ, η οποία σχίζεται για την ανάπτυξη, δεν δέχθηκε να πάει δικός της υπουργός στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Γιατί η Αννούλα δέχθηκε την αλλαγή του υπουργείου; Γιατί ο Παπαδήμιος της είπε ότι για το επόμενο διάστημα θέλει κομάντος. Και η Αννούλα στον πόλεμο ενάντια στους πολίτες τα έχει καταφέρει μια χαρά.

Ο ανασχηματισμός αυτός, λένε κάποιοι, μπορεί να

σημαίνει ότι ο Σαμαράς θα αρχίσει να κοιτάζει το ημερολόγιο του 2013 για να δει πότε θα γίνουν οι εκλογές.

Σύμφωνα με την λογική, το μνημονιακό σύστημα, θα έπρεπε να θέλει εκλογές τώρα. Πριν εμπεδώσουν οι πολίτες το μνημόνιο 2 και πριν έρθουν τα νέα μέτρα του Ιουνίου.

Για να μπορέσει η ΝΔ να πάρει ένα ποσοστό που προστιθέμενο σε αυτό του ΠΑΣΟΚ να επιτρέψει την δημιουργία μιας συγκυβέρνησης.

Γιατί λοιπόν να μην γίνουν τον Μάιο οι εκλογές; Δύο είναι οι περιπτώσεις. Η μία είναι να έχει καταρρεύσει ήδη η ΝΔ ακολουθώντας την κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ οπότε να τίθεται σε κίνδυνο η συνέχιση της συγκυβέρνησης (με ή χωρίς Παπαδήμιο). Και η άλλη είναι να θέλει ο Σαμαράς να περαστούν από τον Παπαδήμιο τα μέτρα του Ιουνίου πιστεύοντας ότι θα έχει μικρότερο πολιτικό κόστος.

Βλέποντας τον κόκκινο με μαύρες βούλες Πάνο στην εκπομπή του Τσε Πρετεντέρ να είναι σαφέστατα εκνευρισμένος και να κάνει επίθεση στον συγγραφέα Τατσόπουλο και στον Νικολακόπουλο για τις εταιρείες δημοσκοπήσεων το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι η ΝΔ καταρρέει.

Οι Πασόκοι υπουργοί βέβαια δεν θέλουν τώρα εκλογές. Που να αφήνουν από τώρα τις καρέκλες τους.

Το ΠΑΣΟΚ έγινε ΝΔ. Η ΝΔ έγινε ΠΑΣΟΚ. Η ΔΗΜΑΡ έγινε ΠΑΣΟΚ με ρητορική Σαμαρά. Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε ΔΗΜΑΡ με ρητορική ΔΗΜΑΡ. Ο Καρατζαφέρης έγινε Καρατζαφέρης (μετά από μία κωλοτούμπα 360 μοιρών).   Άντε να γίνει και το ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ να ολοκληρωθεί η πολιτική παρτούζα.

Στο Ελληνικό ωροσκόπιο το 2012 είναι η χρονιά του γιαουρτιού. Θα φορεθεί πολύ σε κάθε επίσημη εκδήλωση.

Διαφωνώ με τον Λαζόπουλο με την εμμονή του να σατιρίζει σχεδόν αποκλειστικά τον Γιωργάκη τον αντιεξουσιαστή. Στοχεύοντας μόνο τον Γιωργάκη ουσιαστικά απαλλάσσεις από τις ευθύνες τους υπόλοιπους.

Για την κατάντια της χώρας και για το ξεπούλημα της καθώς και για την εξαθλίωση των πολιτών η ευθύνη ανήκει σε όλους όσοι συμμετείχαν. Καθαρές κουβέντες.

Έχει την ίδια ευθύνη ο Μπένι ο μισθοφάγος, ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης, ο Παπακωνσταντίνου, οι βουλευτές που ψήφισαν έστω και μία φορά υπέρ αυτής της πολιτικής.

Και αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, ευθύνη έχουν όλοι όσοι με την παρουσία τους σε μια υπόδουλη βουλή νομιμοποιούν το έγκλημα.

Διαφήμιση στην Αγγλία αναφέρει ότι οι Γερμανοί έχουν και μια δεύτερη ιδιοκτησία. Την Ελλάδα. Σιγά το νέο. Μόνο εμείς το κρατάμε κρυφό καμάρι…

Κάθε μήνα θα μειώνονται οι συντάξεις μέχρι να σταθεροποιηθούν. Στα μηδέν ευρώ. Ανάλογη πορεία θα έχουν και οι μισθοί.

Και τότε θα μπορέσουν οι σωτήρες μας να που ότι έβαλαν ένα πάτο στο βαρέλι σταθεροποιώντας την κατάσταση.

Σταθεροποίηση νεκροταφείου.

Παρεξήγηση έγινε με το γιαούρτωμα στον Νταλάρα. Άκουσαν Νταλάρα και νόμιζαν ότι ήταν ο τραπεζίτης.
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *