Δηλαδή οι “δικοί” μας υπουργοί πρέπει να αυτοκτονήσουν;

Άπαικτοι οι Βρετανοί εθνονταβατζήδες. Παρασάγγας μπροστά απ’ τους δικούς μας. Όχι ότι και οι δικοί μας υπουργοί είναι παραπονεμένοι απ’ την ντόλτσε βίτα που απολαμβάνουν με τα χρήματα του αγρίως φορουλογούμενου λαού.

“Περισσότερο από 38 εκατ. ευρώ, περίπου 10 εκατ. ευρώ τον χρόνο, στοίχισε τα τελευταία τέσσερα χρόνια η «σεμνότητα και ταπεινότητα» ορισμένων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου. Η πλειονότητα των υπουργών έκανε τις συνεννοήσεις της μετά την ανάληψη των καθηκόντων της με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και έπιασε δουλειά: δεξιώσεις, κοκτέιλ, πάρτι, ανακαινίσεις υπουργικών γραφείων και ταξίδια στο εξωτερικό στοιχίζουν εκατομμύρια στους έλληνες φορολογουμένους. Σύνολο λογαριασμού: 38.280.015,64 ευρώ”, έγραψε πρόσφατα εφημερίδα, αναφερόμενη στην ζωή και κότα που περνούν οι νεοδημοκράτες υπουργοί.

Δεν έχουν όμως το βρετανικό φλέγμα, όπως και να το κάνουμε. Απ’ ότι ακούμε σήμερα απ’ το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News η Βρετανίδα υπουργός Εσωτερικών Jacqui Smith νοίκιαζε πορνοταινίες για να «φτιάχνετε» στις «ιδιαίτερες» στιγμές που είχε με τον άντρα της και τις χρέωνε στα «έξοδα κινήσεως» δηλαδή της πλήρωναν οι Βρετανοί φορολογούμενοι.
Και τώρα μετά το σούσουρο που έγινε από την αποκάλυψη κινδυνεύει να παραιτηθεί.

Αδικία!!! Υπουργός να παραιτηθεί γιατί οι φορολογούμενοι της πλήρωναν ένα οφθαλμόλουτρο που έκανε για να μπορεί να ξελαμπικάρει λίγο!!! Οι δικοί μας που τους πληρώνουμε τα γαμησιάτικα τους τι πρέπει να κάνουν; Να αυτοκτονήσουν;

Με άποψη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *