Νεοδημοκρατικά βολέματα

Σε χθεσινή μας ανάρτηση σημειώναμε ότι: «Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Κοπεγχάγη, δωρεάν ή επί τω ακριβέστερω, με έξοδα των φορολογούμενων Ελλήνων, ετοιμάζονται να κάνουν, προφανώς, 16 διπλωματικοί (ή και απλώς) υπάλληλοι του ΥΠΕΞ, ευνοούμενοι, προφανώς, της «σιδηράς» ελληνίδας Κυρίας της Βασιλίσσης Σοφίας, όπως ψιθυρίζεται στους «δαιδαλώδεις» διαδρόμους του Υπουργείου Εξωτερικών».

Σήμερα από πολιτικό παρασκήνιο της «Ελευθεροτυπίας» μαθαίνουμε για τα «κατορθώματα» ενός άλλου έναν νεοδημοκράτη υπουργό:

“«Σεμνά και ταπεινά», έχει πει επανειλημμένως στους υπουργούς του ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. «Σεμνά και ταπεινά» λειτουργεί και ο ΥΕΝΑΝΠ Αναστάσης Παπαληγούρας, αφού έχει προσλάβει «ούτε έναν, ούτε δύο, ούτε δεκατρείς», αλλά 35 και βάλε συμβούλους, οι οποίοι στην πλειονότητά τους κατάγονται από την Κορινθία, εκλογική περιφέρεια του κυρίου υπουργού.
Και ο καθένας σύμβουλος, αν είναι πτυχιούχος, στοιχίζει στον Ελληνα φορολογούμενο περίπου 1.350 ευρώ μηνιαίως, ενώ την ίδια στιγμή απλήρωτοι παραμένουν δεκάδες Ελληνες ναυτικοί, που οι εφοπλιστές (Αγούδημος και άλλοι) αρνούνται να τους καταβάλουν ακόμα και τα δεδουλευμένα, ενώ νησιά όπως οι Φούρνοι, η Ικαρία, και άλλα μικρά νησιά «πλοία ακούνε αλλά πλοία δεν βλέπουνε».

Κατά τα άλλα, ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή για μείωση των κρατικών δαπανών κατά 10%”!

Τι διάολο, δεν πρέπει να πει κάποιος στα νεοδημοκρατικά σαϊνια ότι τα λεφτά του σκληρά φορολογούμενου λαού δεν είναι τσιφλίκι τους να τα διαχειρίζονται όπως τους καπνίσει;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *