Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την προσαγωγή των διαδηλωτών του March to Athens και καλεί στη σημερινή κινητοποίηση στις 8 μμ στο Σύνταγμα

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την παρενόχληση και τη βάναυση προσαγωγή διαδηλωτών της πρωτοβουλίας March to Athens σήμερα το πρωί στο Σύνταγμα. Οι διαδηλωτές από διάφορες χώρες έφτασαν στην Αθήνα για να ενώσουν τη φωνή τους μαζί με τη δική μας ενάντια στα μέτρα εξόντωσης των εργαζόμενων που απλώνονται σε όλη την Ευρώπη, να δείξουν ότι οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους. Το ίδιο δείχνουν οι χιλιάδες διαδηλωτές που έχουν ξεχυθεί και πάλι στις πλατείες σε περισσότερες από 80 πόλεις στην Ισπανία, στο Λονδίνο, στη Βαρσοβία.

Από την ώρα που πάτησαν το πόδι τους στην Αθήνα, οι ακτιβιστές αντιμετωπίζονται ως “ανεπιθύμητοι” από την κυβέρνηση, την αστυνομία, με βίαιη εκδίωξη από το Δαφνί, από το Θησείο και τώρα από το Σύνταγμα, μετά από προτροπή του πάντοτε πρόθυμου Δημάρχου Αθηναίων κου Καμίνη! Προφανώς, η υπηρεσιακή κυβέρνηση Παπαδήμου και ο κος Καμίνης συνεχίζουν να λειτουργούν σαν να μην συνέβη τίποτα. Το «μήνυμα» δεν απευθύνεται μόνο στους ακτιβιστές από την Ευρώπη, το μήνυμα απευθύνεται πρωτίστως στον ελληνικό λαό: ο Παπαδήμιος και οι όμοιοί του θέλουν να μας δείξουν ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.
Τη μέρα που καταργείται η μετενέργεια και χιλιάδες εργαζόμενοι μένουν στο έλεος των εργοδοτών, τη μέρα που το χρεοκοπημένο πολιτικό προσωπικό αναζητά λύσεις επιβίωσης εκ… προσωπικοτήτων, οι προσαγωγές και οι συλλήψεις ακτιβιστών είναι το κερασάκι στην τούρτα. Θέλουν να ακυρώσουν τη θέληση του ελληνικού λαού να αντισταθεί στην πολιτική του Μνημονίου, του ΔΝΤ και της ΕΕ. Να τους σταματήσουμε!
Καταγγέλλουμε τη στάση της ελληνικής αστυνομίας και των εντολέων της. Να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι όλοι οι ακτιβιστές.

Καλούμε όλο τον κόσμο του κινήματος και της Αριστεράς να κατανοήσουν ότι σήμερα το στοίχημα είναι και πάλι στους δρόμους. Μόνο εκεί μπορεί πραγματικά να σπάσει ο αυταρχισμός και η προσπάθεια “αναστήλωσης” της πολιτικής του κεφαλαίου και της Τρόικας.

Όλες και όλοι στην κινητοποίηση στο Σύνταγμα σήμερα στις 8 μμ.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή  

www.antarsya.gr

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

τηλ.: 2108227949, 6948369941, 6934535084, 6932828964

15/5/2012

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *