Μεσαίωνας είναι εδώ, με Παΐσιο Προφήτη και το kranos.gr να ακούει πολεμικούς ήχους!

Ένα ακόμη μιλιταριστικό μπλογκ, που ανεξάρτητα την όποια διαφορά μας και αντίθεση μας στις αντιλήψεις που εξέφραζε, διατηρούσε ένα επίπεδο, φαίνεται ότι κατρακυλά στον λαϊκισμό και στην προπαγάνδιση μεσαιωνικών δοξασιών, που όμως έχουν ένα επιθετικό και φιλοπόλεμο προσανατολισμό.

Αναρωτιέται λοιπόν το kranos.gr, μήπως ήρθε η ώρα να πάρουμε την Πόλη;

Αναφερθήκαμε πρόσφατα και στην αντίστοιχη προπαγάνδα του ΣΤΟΧΟΥ και της Χρυσής Αυγής, που περιμένει τον ερχομό των αμερικανικών τεθωρακισμένων ABRAMS για να πάρει την Αγιά Σοφιά.

Τι κοινό έχουν μεταξύ τους; Ερμηνεύουν με τον ίδιο τρόπο τα παραληρήματα του Παϊσιου.

Φυσικά, θα πείτε σε εποχές κρίσης η μεταφυσική και ο σκοταδισμός ανθούν. Ο εθνικισμός, ο ρατσισμός και η μισαλλοδοξία αποτελούν χρήσιμα εργαλεία στα χέρια του αστικού συστήματος εξουσίας. Η παραπάνω μεσαιωνική φιλολογία έχει υλική βάση και αυτή δεν είναι άλλη από τα σενάρια ασκήσεων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, που ιδιαίτερα για τις τεθωρακισμένες δυνάμεις προβλέπουν γοργή προέλαση στην Ανατολική Θράκη, μετά τη διάβαση του Έβρου (ΤΑΜΣ Σ/ΙΜΑ από τους Ανθυπιλάρχους τάξεως ΣΣΕ 2011, στην ΠΕ της ΧΧV ΤΘΤ).

Οι στρατοκράτες και οι αστοί πολιτικοί σε Ελλάδα και Τουρκία, επεξεργάζονται επικίνδυνα πολεμικά σχέδια, στο πλαίσιο της έντασης του ελληνοτουρκικού ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού, όπου οι ρόλοι του αμυνόμενου και επιτιθέμενου είναι σχετικοί και εναλλασσόμενοι., ενώ τα καθεστωτικά και μιλιταριστικά ΜΜΕ τα προπαγανδίζουν!

Εμπόδιο στην πολιτική επιλογή ενός θερμού επεισοδίου σε Έβρο-Αιγαίο δε μπορεί να σταθεί η Αριστερά της διαχείρισης, η σύγχρονη  σοσιαλδημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ που εντάσσεται στον «εθνικό κορμό» και στοχεύει στην  εξυπηρέτηση των «εθνικών συμφερόντων», της αστικής ανάπτυξης των κερδών, ζητώντας από τον κόσμο της εργασίας θυσίες  για αυτά που άλλοι έκλεψαν, για τα ελλείμματα και τα χρέη που ο κόσμος του πλούτου δημιούργησε. Το ΠΑΣΟΚ εξάλλου του Ανδρέα Παπανδρέου μας πήγε στην κρίση του 1987 και μετά στο Νταβός.

Μόνο οι Κοινοί αγώνες του κόσμου της εργασίας σε Ελλάδα και Τουρκία ενάντια στις κυβερνήσεις της αντεργατικής λαίλαπας, της κρατικής τρομοκρατίας και των πολεμικών τυχοδιωκτισμών μπορούν να εξασφαλίσουν την ειρήνη και την ευημερία των λαών.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Ο γέρων Παΐσιος, η προφητεία και ο τάφος του Κωνσταντίνου, 20 Μαΐου 2012

Μια επιγραφή στον τάφο του Μεγάλου Κωνσταντίνου στην Κωνσταντινούπολη, προφητεύει την επιστροφή των Ελλήνων στην Πόλη. Το κείμενο για παραπάνω από 1000 χρόνια δεν μπορούσε να αποκρυπτογραφηθεί, κάτι που τελικά έγινε 13 χρόνια πριν την άλωση της Πόλης, από τον Γεννάδιο Σχολάρχιο, πατριάρχη της Ορθοδοξίας.

Η επιγραφή αναφέρει: «Τ. πτ. τ. ιδτ. Η βελ. τ. ιμλ. Ο Κλμν. μαμθ. μ. δ. ν. τρπσ. γν. τ. πλολγ. τ. επτλφ. κρτσ. εσθ. βελε. εθν. ππλ. κτξ. κ. τ. νσ. ερμσ. μχρ. τ. εξν. πτ. ιστργτν. πθσ. τ. ινδκτ. πλυσ. κτδ. τ. εντ. τ. ιδκτ. ε. τβρ. τ. μρ. μλ. δ. ν. στρτσ. τ. δκτ. τ. ιδκτ. τ. δμτ. τρπσ. πλ. επστψ. ετ. χν. τ. δμτ. πλμ. εγρ. μγ. μρκτ. στρβν. κ. τ. πλθ. κ. τ. φλ. σνδ. τ. επρ. δ. θλσ. κ. ξρ. τ. πλμ. σνω. κ. τ. ισμλ. τρπσ. τ. απγν. ατ. βσλσ. ελτ. μκρ. ολγ. τ. δ. ξθ. γν. αμ. μτ. τ. πκτρ. ολ. ιμλ. τπσ. τ. επλφ. επρο. μετ. τ. πρμ. ττ. πλμ. εγρ. εφλ. ηγρων. μχ. τ. ππτ. ωρ. κ. φν. βσ. ττ. στ. στ. μτ. φβ. σπστ. πλ. σδω. ε. τ. δξ. τ. μρ. αδ. ερτ. γν. θμστ. κ. ρμλο. ττ. εξτ. δσπυ. φλ. γ. εμ. υπχ. κ. ατ. πρλβτ. θλμ. εμ. πλρτ.».

Σύμφωνα με τον Σχολάρχιο, αυτό μεταφράζεται ως εξής: «Τη πρώτη της Ινδίκτου, η βασιλεία του Ισμαήλ ο καλούμενος Μωάμεθ, μέλλει δια να τροπώση γένος των Παλαιολόγων, την Επτάλοφον κρατήσει, έσωθεν βασιλεύσει, έθνη πάμπολα κατάρξει, και τας νήσους ερημώσει μέχρι του Ευξείνου Πόντου. Ιστρογείτονας πορθήσει τη ογδόη της Ινδίκτου, εις τα βόρεια τα μέρη μέλλει δια να στρατεύση τη δεκάτη της Ινδίκτου τους Δαλμάτας τροπώσει, πάλιν επιστρέψει έτι χρόνον, τοις Δαλμάτοις πόλεμον εγείρει μέγαν μερικόν τε συντριβήναι και τα πλήθη και τα φύλα συνοδή των εσπερίων δια θαλάσσης και ξηράς τον πόλεμον συνάψουν, και τον Ισμαήλ τροπώσουν. Το απόγονον αυτού βασιλεύσει έλαττον μικρόν ολίγον. Το δε ξανθόν γένος άμα μετά των πρακτόρων όλον Ισμαήλ τροπώσουν, την Επτάλοφον επάρουν μετά των προνομίων. Τότε πόλεμον εγείρουν έμφυλον ηγριωμένον, μέχρι της πεμπταίας ώρας και φωνή βοήσει τρίτον, στήτε, στήτε, στήτε, μετά φόβου σπεύσατε πολλά σπουδαίως εις τα δεξιά τα μέρη άνδρα εύρητε γενναίον θαυμαστόν και ρωμαλέον, τούτον έξετε. Δεσπότην, φίλος γαρ εμού υπάρχει. Και αυτόν παραλαβόντες, θέλημα εμού πληρούται».

Αυτά που μέχρι τώρα έχουν επαληθευτεί, είναι η ακμή των Μογγόλων (Τούρκων)και η εξάπλωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, τη συντριβή των βόρειων λαών από τους Ασιάτες (πολιορκία της Βιέννης από τους Μογγόλους), αλλά και τη συντριβή των εχθρών μας στους Βαλκανικούς πολέμους 1912-13.

Ακόμα, η προφητεία αναφέρει τη δημιουργία του νέου κράτους της Τουρκίας από τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Ωστόσο, η προφητεία μετά αναφέρει, πως οι Ρώσοι θα νικήσουν τους Τούρκους σε πόλεμο και θα κατακτήσουν την Κωνσταντινούπολη! (Το δε ξανθόν γένος άμα μετά των πρακτόρων όλον Ισμαήλ τροπώσουν).

Το μήνυμα δηλαδή που υπάρχει στον τάφο του Μεγάλου Κωνσταντίνου, αναφέρει πως η Τουρκία πρώτα θα κατακτηθεί από τους Ρώσους. Για το θέμα αυτό, είχε μιλήσει και ο Γέροντας Παίσιος. Δείτε τι είχε αναφέρει:

«Οι Ρώσοι θέλουν τώρα να βγουν στη Μεσόγειο. Αυτό θα είναι το ελατήριο. Όμως δεν θα είναι αυτή η πραγματική αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι ο Θεός τους προσκαλεί ως όργανα Του. Κατεβαίνοντας αυτοί θα σβήσουν και θα αφανίσουν την τούρκικη λαίλαπα μέσα σε μια εβδομάδα.  Κι όταν κατέβουν οι φίλοι της Τουρκίας (σ.σ. εννοεί το ΝΑΤΟ), για να τη σώσουν, τότε εκεί θα γίνει, η μεγάλη Σύρραξη και θα σφαγούν». Μάλιστα, ο Γέροντας τόνιζε πως στον πόλεμο αυτό η Ελλάδα δεν θα έχει ενεργό ρόλο, ενώ οι Ρώσοι στη συνέχεια θα μας δώσουν την Πόλη. Ο Γέροντας Παίσιος τέλος, είχε πει πως οι Τούρκοι δεν θα μπουν στην Αλεξανδρούπολη, αλλά θα προκαλέσουν την Ελλάδα με κάτι σχετικό με την αιγιαλίτιδα ζώνη. Και πως όταν τα Μ.Μ.Ε. θα μιλούν συνεχώς για τα μίλια και την επέκτασή τους, τότε θα ξεκινήσει ο πόλεμος, ενώ η Ελλάδα αυτή την περίοδο θα πεινάσει και θα επικρατεί φτώχεια.

Όπου γίνεται λόγος για Αιγιαλίτιδα ζώνη, βάλτε ΑΟΖ. Μήπως τελικά οι σειρήνες ηχούν κι εμείς δεν τις ακούμε;

http://www.newsbomb.gr/blogs/story/135580/o-geron-paisios–i-profiteia-kai-o-tafos-toy-konstantinoy?utm_source=www.prionokordela.gr&utm_medium=dpgNewsBox&utm_campaign=DPG_NEWS_NEWSBOMB 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *