Ο ιος της μαλακίας

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας που την τιτλοφορούσαμε «Οι κερδοσκόποι του τρόμου» αναφερόμαστε στην «γρίπη των χοίρων» και δίναμε αρκετά στοιχεία γ’ αυτή την κατασκευασμένη απειλή και την υστερία που έχει προκληθεί.

Πριν λίγες μέρες έδωσε συνέντευξη Τύπου και η ΑΡΣΥ (Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Υγειονομικών)-η οποία εξαφανίστηκε φυσικά από όλα τα ΜΜΕ- και έβαζε τα πράγματα στην θέση του, τεκμηριώνοντας επιστημονικά ότι είναι αδικαιολόγητος όλος αυτός ο θόρυβος που έχει ξεσπάσει, εκφράζοντας επιφυλάξεις για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.

Επανερχόμαστε στο θέμα γιατί επί μια ώρα σήμερα, ακούγαμε τον Θέμο Αναστασιάδη απ’ τον ρ/σ του (αλήθεια τι έγινε αυτή η υπόθεση που φερόταν κομιστής του επίμαχου DVD με τον Ζαχόπουλο, και τα πέντε εκατ. «μαύρα» ευρώ που κατείχε;) να μας λέει ότι πρέπει την Κυριακή να αγοράσουμε την φυλλάδα του γιατί «προσφέρει» τέσσερεις μάσκες για την γρίπη!
Πόσο απαραίτητο είναι να κυκλοφορούμε στην καθημερινότητα μας με την μάσκα για να μην «κολλήσουμε τον ιό» και άλλες τέτοιες παπαριές.

Εμείς να του πούμε ότι από αυτό που κινδυνεύει, ο κόσμος που τον ακούει, είναι να κολλήσει τον ιό της μαλακίας και να αυξήσει τα κέρδη του αγοράζοντας την φυλλάδα του.

0 απαντήσεις στο “Ο ιος της μαλακίας”

  1. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα?Και ο "ιός της μαλακίας"τον συνήθως ύποπτο, αυνανιζόμενο τον κάνει άντρα με..!,και τι άντρα ΣΑΝ αυτόν που προσπάθησε να αυτοκτονήσει χωρίς μεγάλη επιτυχία,για ένα "αμφιλεγόμενο" παλιοDVD,άνευ εμπορικής αξίας???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *