Μπαράζ ρατσιστικής βίας από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, με την ανοχή και συγκάλυψη της μπασκηναρίας (2 Βίντεο)

Μπαράζ ρατσιστικής βίας από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, με την ανοχή και συγκάλυψη της μπασκηναρίας είχαμε τις τελευταίες ώρες. Φασιστοειδή ασπόνδυλα με επικεφαλής βουλευτές του νεοναζιστικού μορφώματος, ξυλοκόπησαν μετανάστες, διέλυσαν το ελάχιστο βιος τους που πουλούσαν σε υπαίθριες λαϊκές αγορές, έδρασαν σαν παρακρατικοί των δεκαετιών 50-60 με τους κυβερνητικούς μηχανισμούς να παρακολουθούν αμέτοχοι.

Στα βίντεο παρακολουθούμε την χρυσαυγίτικη «παρέμβαση» σε Ραφήνα, Καλλιθέα και Μεσολόγγι.

Η ασυλία που έχουν από το κράτος τους έχει αποθρασύνει εντελώς, ενώ η απουσία μαζικής οργανωμένης αντίδρασης στις δολοφονικές τους ενέργειες τους έχει κάνει να ξεσαλώσουν εντελώς. Διαπιστώνουν ότι δεν έχουν κάτι να φοβηθούν και αυτό το γνωρίζουν απ’ όσα έχουν προηγηθεί. Εισέβαλαν σε σπίτια μεταναστών στην Νίκαια. Τους ξυλοκόπησαν και κατέστρεψαν την περιουσία τους. Ούτε μια σύλληψη. Στην Κρήτη όπου μπούκαραν σε διαμερίσματα και πετούσαν τους μετανάστες στον δρόμο δεν συνελήφθη κανείς. Εχουν μαχαιρώσει πάνω από 50 μετανάστες –όπως κατάγγειλε ο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας- και πάλι.

Με αυτά τα δεδομένα μπορεί να συμπεράνουμε το αποτέλεσμα της «επείγουσας έρευνας» για τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος της συμμορίας-κόμματος του Μιχαλολιάκου που αποφάσισε το υπουργείο προστασίας του συστήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *