Ενδοεκδοτικές αντιπαραθέσεις

Το χαμε γράψει πριν 4 μέρες και ο Ζούγκλας σήμερα το ανακάλυψε. Αναφερόμαστε στην ανάρτησή μας που αναφέραμε: “Και μια «λεπτομέρεια» για τους καπιταλιστές στους οποίους ανήκουν οι εταιρίες που ευθύνονται για τις εγκληματικές αβλεψίες στο έργο της παράκαμψης των Τεμπών.

Πέρα απ’ τις άλλες ανακοστολογήσεις που υπήρξαν –συνηθισμένη τακτική για να αυξάνονται τα κέρδη των καπιταλιστών- τον περασμένο Αύγουστο, η κυβέρνηση Καραμανλή, ενέκρινε συμπληρωματική σύμβαση, με την οποία αυξήθηκε το κόστος κατασκευής των σηράγγων των Τεμπών κατά 173 εκατ. ευρώ. Σαν επιχείρημα χρησιμοποιήθηκε το ότι στην αρχική σύμβαση δεν περιλαμβανόταν η κατασκευή λωρίδας έκτακτης ανάγκης”.

Είναι φανερό ότι εδώ και καιρό υπάρχει πόλεμος –αφορά τις ενδοεκδοτικές τους αντιπαραθέσεις- μεταξύ Μπόμπολα και Τριανταφυλλόπουλου.
Βρήκε έτσι την ευκαιρία να επιτεθεί ο Ζούγκλας στον Μπόμπολας που είναι ένας απ’ τους κύριους κατασκευαστές του έργου των Τεμπών.

Φυσικά ο ιδιοκτήτης του zougla.gr δεν έχει πρόβλημα στην ιδιωτικοποίηση των εθνικών δρόμων που συμβαίνει εδώ και χρόνια, με αποτέλεσμα τεράστια κερδοφορία για τους καπιταλιστές που έχουν κατασκευαστικές εταιρείες από τα δυσβάσταχτα χαράτσια που πληρώνει ο λαός μέσω διοδίων.

Απλώς τώρα με το γεγονός της φονικής κατολίσθησης στα Τέμπη βρήκε ευκαιρία να επιτεθεί στον ανταγωνιστή του εκδότη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *