Τι ακριβώς παίζεται σ’ αυτή την υπόθεση;

Σε τι ακριβώς αναφέρεται το εικονιζόμενο δημοσίευμα που υπάρχει στην ηλεκτρονική εφημερίδα του Τριανταφυλλόπουλου;
Ποιον δικαστή που θα δικάσει τους δολοφόνους – μπάτσους τους Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου εννοεί, και τι γνωρίζει για το παρελθόν του;
Μήπως ο Ζούγκλας μπορεί να μας βγάλει απ’ την άγνοια;

Και το λέμε αυτό γιατί είναι φανερές οι μεθοδεύσεις που ήδη υπάρχουν για την συγκεκριμένη δίκη. Μας τις έχει πει με επιστολή της η μητέρα του δολοφονημένου 15χρονου:

«Με έκπληξη και πικρία πληροφορούμαι ότι η Δικαιοσύνη έκανε δεκτό το αίτημα του συνηγόρου των δολοφόνων του παιδιού μου να διεξαχθεί η δίκη εκτός Αθηνών, αρχικά στη Χαλκίδα κι έπειτα στην Αμφισσα.

»Με τη μεταφορά της έδρας αποδυναμώνεται το δικαίωμά μου να υπερασπιστώ τη μνήμη του 15χρονου νεκρού γιου μου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο οποίος υπήρξε και θύμα μιας πρωτοφανούς εκστρατείας κατασυκοφάντησής του, από τους δράστες, το οικογενειακό τους περιβάλλον και τον κ. Κούγια διότι:

* Παρακωλύεται ουσιαστικά η ομαλή διεξαγωή της δίκης με το να παρεμποδίζεται η προσέλευση μαρτύρων (μεταξύ των οποίων υπάρχουν και μαθητές), οι οποίοι καλούνται να διανύσουν μεγάλη απόσταση μέχρι το δικαστήριο της Αμφισσας.

* Αντικαθίστανται ένορκοι οι οποίοι τελούν σε άμεση τοπική σχέση με τα περιστατικά, με άλλους που δεν έχουν αυτό το προσόν.

* Περιορίζεται κατά πολύ η αρχή της δημοσιότητας της δίκης».

«Κάνω έκκληση στη συντεταγμένη πολιτεία να αποκαταστήσει αυτή την αδικία και να διεξαχθεί η δίκη στην Αθήνα».

Η παραίνεση της χαροκαμένης μάνας δεν ακούστηκε.
Τώρα διαβάζουμε ένα «περίεργο» δημοσίευμα για τον δικαστή που θα δικάσει τους δολοφόνους μπάτσους;
Τι ακριβώς παίζεται σ’ αυτή την υπόθεση;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *