Κωλοτούμπες

“Τι να πεις για τους πρώην και τους νυν, που αλλάζουν εκ περιτροπής υπουργικά γραφεία και απόψεις, για τα μπλόκα φέρ’ ειπείν και τους αγρότες; Ούτε αισχύνονται ούτε ερυθριούν οι μόνιμοι κλειδοκράτορες της εξουσίας- βένετοι και πράσινοι.
Οπως εκείνος ο θορυβώδης και άνισος Πάγκαλος που πέρυσι «καλούσε» τα τρακτέρ να κατεβούν εν χορώ στην Αθήνα, αλλά φέτος ξορκίζει τα μπλόκα“.

Γ. Τριάντης – “Ελευθεροτυπία”

“«Τα αιτήματα τα οποία θέτουν οι αγρότες δεν απέχουν πολύ από την λύση του εφικτού και του νόμιμου»!Ναι, πρόκειται για δήλωση της κυρίας Μπατζελή!
Μόνο, προσοχή: Δεν είναι δήλωση της υπουργού Μπατζελή, είναι δήλωση της… ευρωβουλευτού Μπατζελή. Με άλλα λόγια, τα αιτήματα των αγροτών, ήταν «εφικτά και νόμιμα», όπως δήλωσε η κυρία Μπατζελή (27/1/2009, στον ρ/σ «9,84»), αλλά ήταν «εφικτά και νόμιμα»… πέρσι, όταν, δηλαδή, το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν στην κυβέρνηση και η κυρία Μπατζελή δεν ήταν υπουργός.

Τα αιτήματα των αγροτών παραμένουν τα ίδια και φέτος, αλλά φέτος, που το ΠΑΣΟΚ είναι στην κυβέρνηση και η κυρία Μπατζελή έγινε υπουργός, τα αιτήματα μάλλον άρχισαν να απέχουν (!) «από τη λύση του εφικτού και του νόμιμου»…”.

“Ριζοσπάστης”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *