Κραγμένο φασιστοειδές δημοσιοκαφρικό υποκείμενο

Εδώ και καιρό ένας γελοίος κρατικοδίαιτος δημοσιοκάφρος, έχει εξαπολύσει μια ελεεινή, τρισάθλια και συκοφαντική επίθεση ενάντια σε αγωνίστρια εκπαιδευτικό από το περιθωριακό φασιστοκάναλο που παρουσιάζει την εκπομπή του.

Η δικιά μας πάγια άποψη είναι ότι σε καμιά περίπτωση δεν καταφεύγουμε στα αστικά δικαστήρια να ζητήσουμε «προστασία», πόσο μάλλον σε ζητήματα που αφορούν κοινωνική μας δραστηριότητα που υποδηλώνει ένα συγκεκριμένο πολιτικό τρόπο σκέψης.

Σε περίπτωση που δεχθούμε οποιαδήποτε ανάλογη επίθεση δεν πρέπει να περιοριστεί στα προσωπικά όρια, αλλά να γίνει υπόθεση του κινήματος (της συλλογικότητας της οποίας ανήκουμε και αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο να το θέσουμε σαν ζήτημα στις οργανώσεις του αντικαπιταλιστικού χώρου) και έτσι θα δρομολογηθεί ο τρόπος και η μορφή αντίδρασης που πρέπει να υπάρξει.

Στην προκειμένη φάση η άποψη μας ήταν μειοψηφική με το επιχείρημα ότι κινδυνεύουμε να «ηρωοποιήσουμε έναν φασίστα» να χαρακτηριστούμε «τραμπούκοι» κλπ (Ας μην αναφέρουμε τον αντίλογο που υπήρξε …)

Οπότε πιθανόν σύντομα να δούμε έναν κραγμένο φασιστοειδές δημοσιοκαφρικό υποκείμενο στο σκαμνί του κατηγορουμένου.

Δεν το συζητάμε φυσικά ότι θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά την εξέλιξη της υπόθεσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *