Ξεπουλημένοι αγροτοπατέρες

Για τον βρόμικο ρόλο που παίζουν οι ξεπουλημένοι αγροτοπατέρες της ΓΕΣΑΣΕ, ΣΥΔΑΣΕ, ΠΑΣΕΓΕΣ, έχουμε αναφερθεί πολλές φορές.

Ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, Καραμίχας, μάλιστα είναι προκλητικός και είρωνας απέναντι στους αγρότες, στις τηλεοπτικές του παρουσίες. Εφτασε στο σημείο να μιλάει τόσο απαξιωτικά για τους κινητοποιημένους αγρότες που τους χαρακτήρισε «εξωθεσμικούς παράγοντες που το μόνο που κάνουν είναι να κλείνουν με τα τρακτέρ κανένα σταυροδρόμι».

Το χαστούκι που εισέπραξε σήμερα μάλλον δεν πρέπει να το περίμενε αφού προήλθε από άτομο με το οποίο βρίσκετε στο ίδιο κόμμα πόσο μάλλον όταν ήταν και ο προηγούμενος που καθόταν στην ίδια καρέκλα που βρίσκετε τώρα κ Καραμίχας.

Μιλάμε για τον πρώην υφυπουργό Γεωργίας, και πρώην πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ, Βαγγέλη Αργύρη.

Δεν ξέρουμε τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί και τι επιδιώκει με τις δηλώσεις του ο πρώην υφυπουργός.
(Δεν τον έπιασε, φυσικά ξαφνικά η διάθεση να ξεσκεπάσει τον βρόμικο ρόλο του αγροπατέρα).

Ας δούμε τις δηλώσεις του: «Θέλω να αφαιρέσω από το βιογραφικό μου ότι ήμουν πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ. Οι συνεταιρισμοί και τα συνδικαλιστικά όργανα των αγροτών έχουν ξεφύγει από τον ρόλο τους, δεν βοηθούν στην ενίσχυση του εισοδήματος των αγροτών, αλλά ζουν από το εισόδημα των παραγωγών, αφού η ΠΑΣΕΓΕΣ, αντί να παρεμβαίνει στην αγορά και να διευκολύνει τη διακίνηση των προϊόντων στις αγορές, παρέχει υπηρεσίες».
(Δεν μας είπε σε ποιον παρέχει υπηρεσίες η ΠΑΣΕΓΕΣ, αλλά εξυπακούεται).

Εχουμε μια απορία. Μετά από αυτό το «λούσιμο», ο Καραμίχας θα εξακολουθήσει να βγαίνει στα τηλεοπτικά παράθυρα παριστάνοντας τον «υπεύθυνο θεσμικό παράγοντα»;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *