Λίγη τσίπα ρεεεεεεε

Το ότι οι εθνονταβατζήδες προκαλούν καθημερινά με την στάση τους δεν είναι κάτι που αποτελεί πλέον είδηση.
Το είδαμε πριν λίγο καιρό όταν με λεφτά του φορολογούμενου λαού ξόδεψαν κάποιες χιλιάδες ευρώ για να νοικιάσουν αεροπλάνο για να μεταβούν στις πόλεις τους οι βουλευτές της βόρειας Ελλάδας μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού, το διαπιστώσαμε προχτές με το αίσχος της επιβολής «βουλευτικής ασυλίας».

Το ίδιο συνέβη και πριν μερικές μέρες όταν προέβλεψαν να λάβουν «αποζημίωση» ύψους 1,7 εκατομμύρια ευρώ οι εθνοπατέρες που θα λάβουν μέρος στις «Εξεταστικές Επιτροπές της βουλής».

Στο ίδιο θέμα επανέρχεται σήμερα πρωτοσέλιδα και το «Ποντίκι», που μας μιλάει πόσο μας κοστίζουν «οι πτήσεις των κυβερνητικών VIP αεροσκαφών».

Τι διάολο δεν έχουν το παραμικρό φιλότιμο επάνω τους, οι εθνονταβατζήδες, να κρατούν τουλάχιστον τα προσχήματα, την στιγμή μάλιστα που ζητούν, με το πρόσχημα της «οικονομικής κρίσης», τεράστιες θυσίες από τον ελληνικό λαό;

Ξεκληρίζουν την αγροτιά, κόβουν τα επιδόματα στους δημόσιους υπαλλήλους, αντί για τους ανέργους επιδοτούν τους βιομήχανους, δίνουν «αυξήσεις» τριάντα λεπτά στους εργαζόμενους των 700 ευρώ…

Λίγη τσίπα ρεεεεεεε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *