Αυτά τα χέρια!

της Άντας Ψαρρά

Το αίμα των μαχαιρωμένων και λυντσαρισμένων μεταναστών δεν λερώνει κατά τα φαινόμενα τα υψωμένα χέρια των ναζιστών. Ο ίδιος ο αρχηγός δήλωσε στο μαγεμένο ακροατήριό του το Σάββατο ότι έχει τα χέρια του καθαρά. Μπορεί να χαιρετάνε ναζιστικά αλλά είναι καθαρά.

Να λοιπόν που οι «υπάνθρωποι και βρώμικοι» κατά την σύζυγο του αρχηγού της ΧΑ μετανάστες δεν λερώνουν τελικά με το αίμα τους κάποιους άγνωστους  μαυροφορεμένους μαχαιροβγάλτες που περιμένουν σε σκοτεινές γωνίες για να επιτεθούν.

Ίσως γι αυτό και η ΕΛΑΣ δεν έχει καταφέρει ακόμα να συλλάβει κανέναν τέτοιο «καθαρό» μαχαιροβγάλτη. Μπορεί το αίμα των μεταναστών να είναι μη ανιχνεύσιμο στα χέρια των δολοφόνων τους ίσως επειδή δεν περιέχει ελληνικότητα τι συμβαίνει όμως και δεν ανιχνεύεται από την ελληνική αστυνομία ούτε το ελληνικό αίμα των ημεδαπών θυμάτων; Μήπως κι αυτοί είναι τελικά μη ανιχνεύσιμοι;

Το σίγουρο πάντως είναι ότι στην Ελλάδα όπως είπε ο υπουργός Δένδιας, δεν γίνονται βασανιστήρια οπότε εκτός από την ΧΑ έχουν καθαρά χέρια και όλοι οι ένστολοι. Τελικά η Ελλάδα είναι απλά μια χώρα γεμάτη ζαρντινιέρες.

Μία απάντηση στο “Αυτά τα χέρια!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *