Ελάχιστοι είναι οι λωτοφάγοι στην εποχή μας.

Είναι εντυπωσιακή η αποδοχή των θέσεων του Φώτη Κουβέλη απ’ όλο το κατεστημένο των ΜΜΕ. Εξηγήσιμο σε ένα βαθμό το γεγονός αφού αυτός ήταν ο υπουργός που πρωτοστάτησε το διάστημα 1989-1990 ώστε να γίνει νόμος που παραχώρησε σε μια χούφτα καπιταλιστές την ιδιωτική ραδιοτηλεόραση και έτσι διαμορφώνουν κατά τα γούστα τους την λεγόμενη «κοινή γνώμη».

Από κει και πέρα παρακολουθώντας τα λεγόμενα του Γ. Ψαριανού που είπε ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την δημιουργία νέου πολιτικού φορέα της Αριστεράς, το ότι τα ΜΜΕ ξέθαψαν το πολιτικό μόρφωμα των Οικολόγων που το παρουσιάζουν σαν πόλο στο εν δυνάμει νέο σχήμα της αριστεράς, και την προβολή που έχουν οι απόψεις Κουβέλη, αναρωτιέται κανείς αν μπροστά στην γενικότερη απαξίωση του πολιτικού συστήματος που υπάρχει σήμερα, μιντιοκρατία και οικονομικοί παράγοντες έβαλαν στα σκαριά την δημιουργία ενός «άφθαρτου» πολιτικού σχηματισμού.

Η άποψη μας είναι ότι αν συμβαίνει κάτι ανάλογο το εγχείρημα τους είναι καταδικασμένο σε αποτυχία. Ελάχιστοι είναι οι λωτοφάγοι στην εποχή μας.

0 απαντήσεις στο “Ελάχιστοι είναι οι λωτοφάγοι στην εποχή μας.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *