Τους ευχαριστούμε …

«Εχουμε αποφασίσει από εδώ και πέρα να κάνουμε τέτοιες μεγάλες γιορτές για να “ευχαριστήσουμε” την κυβέρνησή μας, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο γι’ αυτή τη μεγάλη “προσπάθεια” που κάνουν να μας “σώσουν” σαν χώρα και κοινωνία και να μας “προστατεύσουν”. Τους ευχαριστούμε που σκέφτονται το μέλλον των παιδιών μας και που αγκαλιάζουν με τόση “στοργή” κάθε μέρα τους συνταξιούχους – δεν τους δέρνουν, τους “αγκαλιάζουν”! Μας έχει ενθουσιάσει τόσο πολύ αυτή η προσπάθειά τους, που πλέον θα κάνουμε πολύ συχνά τέτοιες εκδηλώσεις, όπου τους καλούμε να τραγουδήσουν μαζί μας για να βγούμε από την “υποχρέωση”. Τους “ευχαριστούμε” από καρδιάς».

Δήλωση του καλλιτέχνη Βασίλη Λέκκα στον «Ριζοσπάστη» ο οποίος συμμετέχει στην συναυλία-συγκέντρωση που οργανώνει το ΠΑΜΕ την Τρίτη στο Σύνταγμα.Διαβάστε περισσότερα…

0 απαντήσεις στο “Τους ευχαριστούμε …”

  1. Η κυβέρνηση των ανδρεικέλων του Γιωργάκη Παπανδρέου διαπράττει ένα συνεχές έγκλημα για το οποίο θα μιλήσουν οι ιστορικοί του μέλλοντος και σίγουρα θα το καταγράψουν με μαύρα γράμματα. Η επίθεση κατά των Ελλήνων εργαζομένων και συνταξιούχων δεν έχει προηγούμενο και η έκτασή της και ποιότητά της φανερώνει το μίσος του Παπανδρέου για τους Έλληνες εργαζόμενους και συνταξιούχους, μίσος για κάθε τι Ελληνικό, την γλώσσα, την παιδεία, τον πολιτισμό. Οι βουλευτές της κυβέρνησης πειθήνια όργανα ψηφίζουν ότι τους επιβάλλει ο αρχηγός, κάθε ακρότητα και κάθε διαστροφή, αδιαφορώντας για την καταστροφή που προκαλούν και σκεπτόμενοι μόνο την καρέκλα τους. Πρόκειται για κυβέρνηση διεστραμμένων που δεν επιδέχεται πολιτική κριτική, για ανάλγητους ανθρώπους που μόνο με ψυχοπαθολογικά κριτήρια μπορεί κανείς να προσεγγίσει. Δυστυχώς οι εργαζόμενοι για διάφορους λόγους προβάλλουν ελάχιστη αντίσταση και αυτό ενθαρρύνει και αποθρασύνει τους εκτελεστές του. Όταν κάποια μέρα οι εργαζόμενοι ξυπνήσουν μέσα στην κόλαση, όταν το μέλλον των παιδιών τους θα έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά θα είναι πού αργά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *