Δεν σας θέλει ο λαός, ελικόπτερο και μπρος

Χτες με παρέμβαση τους εκπαιδευτικοί αποδοκίμασαν την υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου που ήταν προσκεκλημένη σε εκδήλωση Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα την «τιμητική» είχε άλλο κυβερνητικό στέλεχος. Απ’ ότι διαβάζουμε στο Indymedia:

«Έντονες αποδοκιμασίες δέχτηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού Γ Νικητιάδης, πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Ελλ. Κοινότητα Βερολίνου.

Αναστάτωση δημιουργήθηκε κατά την άφιξη του Υφυπουργού Πολιτισμού Γ. Νικητιάδη στην Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου χθες το απόγευμα, όταν δέχτηκε έντονες αποδοκιμασίες από παρευρισκόμενους. Οι διαμαρτυρόμενοι φωνάζοντας κατηγόρησαν τον υπουργό και την κυβέρνησή του για τη δεινή κατάσταση που έχει προκληθεί μετά την υπογραφή του μνημονίου με ΕΚΤ-ΔΝΤ και τις ευθύνες της κυβέρνησης.

Ο υφυπουργός φυγαδεύτηκε για αρκετή ώρα στα γραφεία ενώ τελικά η ομιλία πραγματοποιήθηκε με καθυστέρηση και κατά τη διάρκειά της υπήρχαν έντονα επικριτικές παρεμβάσεις από παρευρισκόμενους».

0 απαντήσεις στο “Δεν σας θέλει ο λαός, ελικόπτερο και μπρος”

  1. Η κυβέρνηση των ανδρεικέλων του Γιωργάκη Παπανδρέου διαπράττει ένα συνεχές έγκλημα για το οποίο θα μιλήσουν οι ιστορικοί του μέλλοντος και σίγουρα θα το καταγράψουν με μαύρα γράμματα. Η επίθεση κατά των Ελλήνων εργαζομένων και συνταξιούχων δεν έχει προηγούμενο και η έκτασή της και ποιότητά της φανερώνει το μίσος του Παπανδρέου για τους Έλληνες εργαζόμενους και συνταξιούχους, μίσος για κάθε τι Ελληνικό, την γλώσσα, την παιδεία, τον πολιτισμό. Οι βουλευτές της κυβέρνησης πειθήνια όργανα ψηφίζουν ότι τους επιβάλλει ο αρχηγός, κάθε ακρότητα και κάθε διαστροφή, αδιαφορώντας για την καταστροφή που προκαλούν και σκεπτόμενοι μόνο την καρέκλα τους. Πρόκειται για κυβέρνηση διεστραμμένων που δεν επιδέχεται πολιτική κριτική, για ανάλγητους ανθρώπους που μόνο με ψυχοπαθολογικά κριτήρια μπορεί κανείς να προσεγγίσει. Δυστυχώς οι εργαζόμενοι για διάφορους λόγους προβάλλουν ελάχιστη αντίσταση και αυτό ενθαρρύνει και αποθρασύνει τους εκτελεστές του. Όταν κάποια μέρα οι εργαζόμενοι ξυπνήσουν μέσα στην κόλαση, όταν το μέλλον των παιδιών τους θα έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά θα είναι πού αργά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *