Κακοπροαίρετο δημοσίευμα σε βάρος του Α. Τσίπρα…

tsipras-mpompolasΤου  Γ.Γ.

Είχα σχολιάσει στο παρελθόν (στην ανάρτηση που είχε τίτλο: “Από «πυλώνες του συστήματος διαπλοκής» προνομιακοί συνομιλητές οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ για τον Α. Τσίπρα”) τις επαφές που έχει ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα με τους μεγαλοεκδότες.

Επανέρχομαι τώρα με ερέθισμα την συνομιλία που φέρεται να είχε –απ’ ό, τι γράφει το «Ποντίκι»- ο Α. Τσίπρας με τον εκδότη-μεγαλοεπιχειρηματία και βασικό μέτοχο του Mega, Γ. Μπόμπολα, την Τρίτη που μας πέρασε.

Σύμφωνα, λοιπόν με το δημοσίευμα, ο Α. Τσίπρας διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Μπόμπολα για την στάση που κρατάει το  Megaλο κυβερνητικό προπαγανδιστικό κανάλι απέναντι στο Σύριζα.

«Δεν με ρωτάνε, δεν ανακατεύομαι», φέρεται να του είπε ο εκδότης. «Μα όλοι οι μέτοχοι το ίδιο μου λένε. Ποιος κάνει κουμάντο»; Απάντησε ο Αλέξης. «Εχει αυτονομηθεί το σύστημα», ήρθε η ανταπάντηση από τον καπιταλιστή εκδότη.

Πέρα ότι είναι φανερό ότι ο Μπόμπολας έκανε ψιλό γαζί τον Τσίπρα –αν έχει συμβεί αυτός ο διάλογος- νομίζω ότι το δημοσίευμα είναι απόλυτα κακοπροαίρετο. Δεν μπορεί να μας παρουσιάζει το σύντροφο Αλέξη που είναι ντούρος επαναστάτης όταν βγαίνει με τα «διαγγέλματα» του στον ελληνικό λαό, όταν συναντάται με τον «εθνικό μας εργολάβο» να τον εκλιπαρεί να δείχνουν κάπως ευνοϊκή στάση τα ΜΜΕ που ελέγχει στο κόμμα του.

Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Ο πρόεδρος του Σύριζα συναντήθηκε με τον Μπόμπολα για να τον καταγγείλει κατάμουτρα και να δηλώσει την στήριξη του στο κίνημα «δεν πληρώνω» ληστρικά διόδια στους μεγαλοεργολάβους-λωποδύτες του ιδρώτα του ελληνικού λαού, και με αφορμή τα τελευταία γεγονότα στις Σκουριές, όπου Καναδοί καπιταλιστές και Μπόμπολας θέλουν να σπείρουν θάνατο και ερήμωση στην περιοχή να εκδηλώσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έμπρακτα την περιφρόνησή του στο πρόσωπο του μιντιάρχη-«εθνικού κατασκευαστή».

Είναι απαράδεκτο αστικά δημοσιεύματα να θέλουν να παρουσιάσουν “διπρόσωπο” και πολιτικό απατεώνα τον σ. Αλέξη!

Πηγή: http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/04/blog-post_4998.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *