Τρομοκρατική Σύληψη αγωνιστών για τις δημόσιες και ελέυθερες παραλίες

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΔε μπορούν οι έμποροι της δημόσιας περιουσίας και τα κατά τόπους τσιράκια τους να συμβιβασθούν με την ιδέα ότι οι παραλίες είναι δημόσιο αγαθό και όχι εμπόρευμα. Και κυρίως δε μπορεί να χωρέσει στα διεστραμμένα μυαλά τους η ιδέα ότι ι οι πολίτες μπορούν να διαχειρίζονται τις δημόσιες παραλίες – όπως γίνεται στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο του π. κάμπινγκ της Βούλας – πολύ καλλίτερα από τους κερδοσκόπους «επενδυτές» εξασφαλίζοντας και την προστασία του περιβάλλοντος και την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σε αυτές. Γι αυτό το λόγο εξαπέλυσαν τρομοκρατία εναντίον των εθελοντών του κάμπινγκ συλλαμβάνοτας τρείς εθελοντές- αγωνιστές για τη δημόσια παραλία την ώρα που εργάζονταν εθελοντικά σε εργασίες για την καθαριότητα και τον εξωραϊσμό της παραλίας.

Στις τρεις περίπου το μεσημέρι της Κυριακής 28/4 μετά από καταγγελία «άγνωστου», η αστυνομία συνέλαβε στο κάμπινγκ τους Θάνο Ματόπουλο, Ιωάννα Μαρκάκη και Άκη Παναγιωτίδη οι οποίοι θα προσαχθούν και θα δικασθούν στο αυτόφωρο μόνο και μόνο επειδή συμμετέχουν στη διαχείριση της παραλίας από τους πολίτες. Θα πρέπει όμως να ξέρουν οι έμποροι των παραλιών και τα «τσιράκια» τους σε κάθε περιοχή ότι η τρομοκρατία δε θα περάσει. Οι πολίτες και τα κινήματά τους είναι αποφασισμένοι να αγωνισθούν για τη δημόσια περιουσία αψηφώντας κάθε τρομοκρατία και εκφράζοντας με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη τους και τη συμπαράστασή τους στους αγωνιστές. Και είμαστε σίγουροι ότι ο αγώνας μας θα δικαιωθεί.

Όλοι στο δικαστήριο την ημέρα της δίκης ( το πιθανότερο την Πέμπτη 2 Μαίου (θα υπάρξει ανακοίνωση)

Όλοι στην Ανοιχτή Συνέλεση των Εθελοντών του Κάμπινγκ Βούλας θα πραγματοποιηθεί στο κάμπινγκ την Τρίτη 30 Απριλίου στις 7.30μμ

Εστάλη από: “μελος των εθελοντων καμπιγκ της Βουλας”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *