Ανούσια κριτική

Κοίτα πως αλλάζουν οι καιροί! Ποιος θα φανταζόταν πριν λίγο καιρό ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έτρωγε κατάμουτρα τέτοιο λεκτικό φτύσιμο για τις πολιτικές επιλογές του και … θα έλεγε ότι ψιχαλίζει;

Τα όσα ακούστηκαν από στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο 9ο Εθνικό Συμβούλιο του, θα διαβάσατε σε όλα τα αστικά ΜΜΕ και δεν έχει νόημα να τα επαναλάβουμε.

Τώρα αν διακατέχονται από κάποια μορφή ψυχασθένειας τα στελέχη που απ’ την μια αποδοκιμάζουν με κάθε τρόπο την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική και απ’ την άλλη παραμένουν ενεργά στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι άλλοι, πιο αρμόδιοι από μας να το  εκτιμήσουν.

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από ρεπορτάζ του «Εθνους»: “Ο πάλαι ποτέ συγκεντρωσιάρχης του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παναγιωτακόπουλος, μίλησε για «αμαχητί παράδοση στις σκληρές μονεταριστικές πολιτικές της Ευρώπης», προσθέτοντας δηκτικά ότι το ΠΑΣΟΚ «έχει αλλάξει», ότι «είναι κάτι άλλο, πάντως όχι ΠΑΣΟΚ».
Τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΟΣΚ είδαν τον κ. Παναγιωτακόπουλο να βγάζει από την τσέπη του το χαρτί της σύνταξης της μητέρας του και να λέει: «Αυτό είναι το σημερινο ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ που επί των ημερών του η μητέρα μου παίρνει 225 ευρώ το μήνα. Πείτε μου πως θα ζήσει».
Μπροστά στις κάμερες ο κ. Παναγιωτακόπουλος ήταν ακόμη πιο ειρωνικός: «Η ενασχόληση της επιτροπής για τις υποψηφιότητες, μας έφεραν τον κ. Τατούλη, τον κ. Μπουτάρη και τον κ. Καμίνη. Είναι κρίμα για τη δημοκρατική παράταξη να κρύβεται πίσω από τους γυρολόγους της πολιτικής με τον κ. Τατούλη, να σηματοδοτεί την ανανέωση με τον κ. Μπουτάρη, και να κατεβαίνει στο Δήμο της Αθήνας με έναν άγνωστο κύριο Καμίνη. Τα στελέχη, τα μέλη και οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ έχουν και γνώση και άποψη και μνήμη. Καλή επιτυχία σε όλους τους …συντρόφους»”.

Στην ίδια κατεύθυνση και ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Βουδούρης δήλωνε στην τοπική τηλεόραση BEST: «Στο συνέδριο αυτό στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο ο πρόεδρός μας τόνισε ότι οι εκλογές των περιφερειών έχουν έναν πολιτικό χαρακτήρα… Και ρωτώ, πιστεύετε εσείς ότι η στήριξη, σε μια τόσο κρίσιμη Περιφέρεια, μετά από μια τόσο σημαντική μεταρρύθμιση, η στήριξη ενός ανθρώπου ο οποίος όχι μόνο δεν ανήκει στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν ανήκει στον ευρύτερο χώρο τον δικό μας, αλλά αντιθέτως εκπροσωπεί αρκετά ακραίες νεοφιλελεύθερες απόψεις, μπορεί αυτό το πρόσωπο να στηρίξει αυτές τις επιλογές τις οποίες έχει ανακοινώσει ο πρόεδρος;..».

Όταν τα ίδια τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν τέτοιες εκτιμήσεις για την πορεία και τις επιλογές του κυβερνητικού κόμματος, ο υπόλοιπος κόσμος τι πρέπει να λέει;

0 απαντήσεις στο “Ανούσια κριτική”

  1. Ενήλικες είναι και ξέρουν πολύ καλά τους σκοπούς τους οποίους εξυπηρετούν. Τα ίδια έχουν κάνει και στο παρελθόν. Πώς αλλιώς θα κρατήσουν τους ψηφοφόρους τους άλλωστε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *