Γ. Κυρίτσης: Η καταστολή δεν έχει όρια, πειραματόζωο οι Σκουριές (Βίντεο)

skouries-galatesΤου Χρήστου Αβραμίδη

Τις περασμένες εβδομάδες γίναμε μάρτυρες μια μεγάλης τρομοκρατικής ενέργειας. Δεν μιλάμε μόνο για τις βόμβες στην Βοστώνη, αλλά για την ελληνική κυβέρνηση που οργάνωσε ένα χολιγουντιανό σχέδιο στην Ιερισσό Χαλκιδικής και φυσικά την Ελληνική Αστυνομία που δεν δίστασε να εκτελέσει τις εντολές.

Σπασμένες πόρτες, παιδιά που κλαίνε και “όργανα της τάξης”  που τους λένε να σκάσουν γατί έτσι και αλλιώς δεν θα ξαναδούν τον πατέρα τους. Ένας αστικός μύθος λέει ότι στην χούντα κοιμόντουσαν με τις πόρτες ανοιχτές, και νομίζουμε πως η σημερινή…δημοκρατία το επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο, αφού αν δεν έχεις την πόρτα σου ανοιχτή, μπορεί και να στην σπάσουν.

Δεν είναι ακριβώς δημοκρατικό να σου φορτώνουν το προπατορικό αμάρτημα, ιδιαίτερα όταν σε συλλαμβάνουν μέσω δείγματος γενετικού υλικού, που σου έχουν αποσπάσει παράνομα, όπως άλλωστε και στο μισό χωριό.

Ακόμα όμως και αν σπάσουμε το τεκμήριο αθωότητας όπως έκαναν επί μία εβδομάδα εν χορώ οι κρατικές υπηρεσίες παρέα με τα ΜΜΕ, πόσο νόμιμες μπορεί να είναι οι προφυλακίσεις;

Το θέτουμε με αυτόν τον τρόπο διότι ο αντίλογος της κυβέρνησης θα υποστηρίξει βέβαια ότι πρέπει με κάθε τρόπο να τηρηθεί η νομιμότητα. Πόσο νόμιμο είναι όμως το έργο στην Χαλκιδική; Και ακόμα περισσότερο ο τρόπος με τον οποίο τείνει να επιβληθεί η… “νομιμότητα” του Μπόμπολα και της El Dorado.

Πάνω σε αυτά και πολλά ακόμα συζητάμε με τον Γιώργο Κυρίτση, έναν εκ των συνηγόρων των δύο προφυλακισθέντων.

Υστερόγραφο: Μετά την παρακολούθηση του βίντεο ενδέχεται να χαρακτηριστείτε και εσείς ηθικοί αυτουργοί, επομένως ανοίξτε την πόρτα σας. Έρχονται επενδύσεις με κουκούλες…

http://afterhistory.blogspot.gr/2013/05/blog-post.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *