Γελοιότητες του κυβερνητικού εκπροσώπου προπαγάνδας

Άλλη μια τεράστια παπαριά ξεστόμισε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προπαγάνδας, στην συνάντηση που είχε με τους πολιτικούς συντάκτες, στην προσπάθεια του να καλύψει τον Θ. Πάγκαλο και τα όσα είχε δηλώσει για τις ένοπλες δυνάμεις.

Το ότι έχει το ακαταλόγιστό ο Γ. Πεταλωτής και πιθανόν να μην καταλαβαίνει ότι γίνεται γελοίος, με αυτές τις τοποθετήσεις του, δεν θα μπορούσαμε να το ισχυριστούμε.
Είναι εντυπωσιακό όμως ότι δίνει πλήρη κάλυψη στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ακόμα και όταν αυτός διατυπώνει απόψεις διαμετρικά αντίθετες από τον ΓΑΠ, και όταν δεν διστάζει να εκτίθεται προκειμένου να μην αποδοκιμάσει τις δηλώσεις Πάγκαλου.

Διαβάστε την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου –και αφού θυμηθείτε αυτή μας την ανάρτηση– βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Γ. Πεταλωτής: «Αν προσπαθούμε να συγκρίνουμε κάποιες φράσεις, μια συνέντευξη, μια συζήτηση του κ. Πάγκαλου με το τί είπαν άλλοι υπουργοί, νομίζω ότι δεν υπάρχει διάσταση και ότι κάποιες απόψεις του κ. Πάγκαλου δεν έρχονται σε αντίθεση με αυτά που είπε ο κ. Βενιζέλος… Εάν καθόμαστε όμως και διυλίζουμε τις συνεντεύξεις όλων μας και τις δημόσιες συζητήσεις που γίνονται, θα βρίσκουμε στοιχεία που θα τα θεωρούμε αντιφάσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *