Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κοντά στην ΕΡΤ3

ert3_tileorasi_diamarturiaΤο κλείσιμο της ΕΡΤ άγγιξε μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης.

Η κυβέρνηση έκανε σε μία μέρα, κάτι που δεν είχαν προσπαθήσει να κάνουν ούτε οι Γερμανοί. Σε μία ακόμη επίθεση της κυβέρνησης, το ζήτημα ήταν λοιπόν να μην συνεχιστεί ο αλληλοσπαραγμός αλλά όλοι αυτοί οι αγώνες που ξέσπασαν τα τελευταία χρόνια, να βρουν έναν κοινό εχθρό, και να τον χτυπήσουν ενωμένοι με όλη τους την δύναμη.

Τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή κοντά στην ΕΡΤ . Αυτό όμως συνέβαινε έτσι και αλλιώς. Το αξιοσημείωτο είναι ότι χιλιάδες κόσμου αντέδρασαν και για πρώτη ίσως φορά έσπασε ο χουντικός αποκλεισμός από την τηλεόραση ενώ ακούστηκαν, μάλιστα και οι αντιλήψεις της επαναστατικής αριστεράς.

Όπως θα δείτε μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εκλεγμένοι στα σωματεία και τους συλλόγους τους, από όλα τα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας βρέθηκαν αμέσως στην ΕΡΤ3 και συνέδεσαν το πρόβλημα της ΕΡΤ με αυτό που αντιμετωπίζει ο κόσμος της εργασίας.

Εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, δάσκαλοι, καθηγητές, άνεργοι, συνταξιούχοι, φοιτητές, νέοι επιστήμονες, γιατροί, δικηγόροι, πανεπιστημιακοί, συνέδεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Κάλεσαν τον λαό να είναι ενωμένος για να νικήσει. Να χτυπήσει τον κοινό εχθρό για να ρίξει την κυβέρνηση και την Τρόικα.

Να στοχεύσει σε αυτό το βάρβαρο σύστημα που λέγεται καπιταλισμός.

Κείμενο – Μοντάζ: Χρήστος Αβραμίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *