Τροχονόμοι φαντάσματα; Κλήσεις «μαϊμού»; Κι όμως γίνεται!

attiki-odos-fantasmataΔεν είναι η πρώτη φορά που αναφερόμαστε στα «παράδοξα» του τίτλου αυτής της ανάρτησης που δεν θάνε εκ των πραγμάτων η τελευταία. Αφορμή οι τροχονόμοι φαντάσματα πάλι, που δεν έλειψαν ποτέ, και οι κλήσεις «μαϊμού» που παραλαμβάνουν καθημερινά εκατοντάδες ανυπεράσπιστοι οδηγοί .  Η οδηγός που μας κοινοποίησε τα έγγραφα που επισυνάπτουμε στο τέλος, αδιάψευστη μάρτυς και θύμα μιας καλά σχεδιασμένης επιχείρησης τρομοκράτησης και καταλήστευσης στην Αττική οδό και απο τους εργολάβους και απο το κράτος!

Καλείται από το ΑΤ στο Μαρούσι να παραλάβει έξι (6) κλήσεις για διελεύσεις από την Αττική οδό χωρίς καταβολή του χαρατσιού των διοδίων. Δηλώνει ότι δεν έχει περάσει καμία από αυτές χωρίς να πληρώσει και ότι ποτέ δεν την σταμάτησε τροχονόμος να βεβαιώσει αντίστοιχη παράβαση. Της επισημαίνουν ότι άρνηση παραλαβής των κλήσεων σημαίνει «απείθεια» (π.κ 169) και θα αντιμετωπίσει την εισαγγελία που θα παραπεμφθεί.

Επικοινωνεί με την εταιρία, ζητάει αντίγραφο διελεύσεων (του συγκεκριμένου αυτοκινήτου), χωρίς καταβολή των διοδίων κι η εταιρία ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ απαντάει εγγράφως ότι ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΝΕΥ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΔΙΟΔΙΩΝ δεν έχει καταγραφεί! Της επισημαίνει μόνο μια διέλευση (γιατί όλες οι απλήρωτες διελεύσεις καταγράφονται) σε άσχετη από τις βεβαιωμένες ημερομηνίες των «παραβάσεων», την οποία η οδηγός φροντίζει να τακτοποιήσει οικονομικά.

Συμπέρασμα; Αυτονόητο για τον κοινό νου.  Πρόκειται στη καλύτερη των περιπτώσεων για «λάθος» των αόρατων τροχονόμων.  Ποιο συμπέρασμα όμως συνάγεται μετά την άρνηση της τροχαίας στην άτυχη οδηγό να αποσύρει τις κλήσεις;

Σημειώνουμε ότι τα διοικητικά πρόστιμα αυτών των «παραβάσεων» σημαίνουν 1200 ευρώ που κατευθύνονται ως χρεωστούμενα και προσαυξάνονται στο δημόσιο ταμείο και η οδηγός εγκαλείται για την άρνησή της να παραδώσει δίπλωμα και άδεια κυκλοφορίας του οχήματος για 120 μέρες …(6παρ. Χ 20ημ. έκαστη).

Το νομικό τμήμα έχει παραλάβει τα επισυναπτόμενα και σύντομα θα έχουμε εδώ ενημέρωση για αυτό το ζήτημα από τη νομική του πλευρά.

Επί της ουσίας όμως τι αποδεικνύεται για πολλοστή φορά; Όλα αυτά που διαχρονικά καταγγέλλουμε και βρισκόμαστε κι εμείς κατηγορούμενοι για τις αντίστοιχη πολιτική μας δράση/ διαμαρτυρία.

Δείτε περισσότερα εδώ: http://wp.me/PPAmt-PK

ΤΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ

Scanned DocumentScanned Document

Πηγή:denplirono.wordpress.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *